Modulomformere

Modulomformere

Installation på den lette måde

Med tilslutningssystemet kan du tilslutte dine modulvekselrettere universelt på AC- og DC-siden.

Modulomformere monteres direkte på de fotovoltaiske moduler. Skygge eller andre effektreducerende forhold spiller på den måde ingen rolle mere for andre moduler. Derved kan der opnås tydeligt bedre udbytte.

Komplicerede sammenkoblinger af modulerne er heller ikke længere nødvendige. Leder du efter en universel tilslutningsteknologi til din modulomformer, som er nem at installere? Tilslutningssystemet til modulomformere fra Phoenix Contact er specielt udviklet til at passe til dine behov. Det kan færdigkonfektioneres efter dine behov, således at brugervenlig installation via Plug & Play bliver mulig på byggepladsen.

Dine fordele

  • 3-polet, kodet pin-belægning (fejltilslutningsbeskyttelse)
  • Højeste pålidelighed takket være SUNCLIX-kontakter
  • Anvendelse af modulomformere med 500 W udgangseffekt mulig
  • Universelt tilslutningssystem til AC- og DC-siden på din modulomformer

Enhedstilslutning

Mikroinverter i applikationen  

Den bedste effekt på modulniveau takket være modulomformere

Med SUNCLIX DC-tilslutningsstik som komponentstik til modulomformere eller til fieldkonfektionering opnår du også på modulsiden høj effekt og højest mulig kvalitet.

AC-tilslutningsteknik

AC-tilslutningsteknik til mikroinvertere  

AC-Y-forbinderstik specielt til anvendelse af modulvekselrettere

AC-Y-forbinderstikket består af to 3-polede tilslutninger, som er forbundet med hinanden på polaritetsbeskyttende måde over hovedledningen (Trunk Line).

Koblingssiden råder ud over optagelse af Trunk Line også over optagelsen af Drop Line, der fungerer som forbindelse til vekselretteren.

Nettilslutning

Nettilslutning for mikroinvertere i applikationen  

Nettilslutningsstikkene giver mulighed for strømforsyning ind i nettet

Nettilslutningsstikkene er forbindelsesleddet mellem det fotovoltaiske system og nettet.

Alt efter opbygningen af systemet kan nettilslutningen ske over stik- eller koblingssiden på AC-Y-forbinderstikket. Den åbne ledningsende lægges enten i en fordelingsboks eller føres via en kabelmuffe hen til bygningsindføringen.

Tilslutning af modulomformere

Ved anvendelse af modulvekselrettere drives hvert enkelt modul altid på det optimale arbejdspunkt, uanset om det af og til er delvist i skygge eller ej.

Der kan opnås merudbytte i det samlede system på op til 20 % ved at anvende modulvekselrettere frem for strengvekselretterarkitekturer. Tilslut dine modulvekselrettere på DC- og AC-siden med stiksystemet fra Phoenix Contact.

Tilslutningsteknik til modulomformere

Universel tilslutningsteknik af modulvekselrettere på AC- og DC-siden

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk