Fjernkontrol med PROFICLOUD

Fjernkontrol med PROFICLOUD

Åben for verden, med sikkerhed på vej mod succes

Sæt den rigtige kurs til fremtiden allerede i dag – tag med os ind i PROFICLOUDs verden.

Som åben, skalerbar IoT-platform giver Proficloud dig intelligent kommunikation, sammenkoblet kontrolteknologi, smarte cloud-tjenester, omfattende dataanalyse kombineret med en maksimal grad af sikkerhed.

Udnyt de ubegrænsede muligheder for overførsel af en cloud-baseret løsning til en kontinuerlig overførsel af procesdata til din styrecentral. Med Proficloud kan du sammenkoble dine decentrale enheder i felten over internettet, enkelt og sikkert. På den måde har du gavn af en global tilstandsovervågning og styring af dine data.

Dine fordele

  • Maksimal fleksibilitet og tilgængelighed takket være stedsuafhængig, grænseløs automatisering over internettet
  • Enkel engineering, da decentrale deltagere kommer frem i det lokale netværk
  • Effektiv automatisering takket være forkonfigurerede og forprogrammerede Proficloud-produkter
  • Sikker og certificeret kommunikation takket være TLS-kryptering

Cloud-løsninger til industrien

Cloud-baseret automatisering  

Cloud-baseret automatisering – hurtig og sikker

Effektiv fjernkontrol

Takket være Proficloud og de dertil hørende komponenter råder du på kort tid over en sikker forbindelse til effektiv fjernkontrol.

I din styrecentrals lokale netværk integrerer du Proficloud-kobleren. Kobleren repræsenterer alle de komponenter, som er forbundet globalt i netværk i skyen, som lokale netværksdeltagere. Styringen forbindes på det decentrale sted med Proficloud via internettet. Den vises nu som en lokal deltager i netværket og kan straks anvendes uden yderligere konfiguration og programmering. De I/O-komponenter, der er tilsluttet den decentrale styring, tages i drift automatisk.

Eksempel på dataanalyse i vand­ og spildevandssektoren

Fjerntilslutningsteknologi for decentrale spildevandspumpeværker  

Fjerntilslutningsteknologi for decentrale spildevandspumpeværker

Aktuelle driftsdata såsom højdeniveau, gennemstrømning eller energiforbrug for decentral infrastruktur analyseres i Proficloud og gøres sammenlignelige med andre informative parametre. Således kan f.eks. et spildevandspumpeanlæg drives effektivt og behovsorienteret.

Status- og driftsmeddelelser sendes til kontrolrummet via en internetforbindelse. Ud fra Proficloud kan yderligere vigtig information modtages til understøtning af en optimal drift, såsom vejr­data fra overordnede anlæg. Derudover er det f.eks. muligt at samle drifts­data fra pumper til lifecycle- eller energimanagement, så de kan benyttes effektivt til proaktiv vedligeholdelse.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk