Smart Services med Proficloud

Smart Services med Proficloud

Forløberen for digitalisering hos dig

Sæt den rigtige kurs mod fremtiden allerede i dag – tag med os ind i digitaliseringens verden.

Som åben, skalerbar IoT-platform giver Proficloud dig intelligent kommunikation, sammenkoblede komponenter, kontrolteknologi, Smart Services, omfattende dataanalyse kombineret med en maksimal grad af sikkerhed.

Udnyt de ubegrænsede muligheder for overførsel af en cloud-baseret løsning til en kontinuerlig overførsel af procesdata. Med Proficloud kan du sammenkoble dine decentrale enheder i felten over internettet, enkelt og sikkert. På den måde har du gavn af en global tilstandsovervågning og styring af dine data.

Dine fordele

  • Maksimal fleksibilitet, tilgængelighed og adgang til komponentdata når som helst og hvor som helst
  • Adgang til databaserede, fremtidsorienterede Smart Services, som f.eks. Device Management, State of Health eller andre interaktioner med komponenten
  • Sikker og certificeret kommunikation imellem styringen og Proficloud ved hjælp af TLS-kryptering

Cloud-løsninger til industrien

Cloud-baseret automatisering  

Cloud-baseret automatisering – hurtig og sikker

Fremtidsorienterede Smart Services

Smarte, IoT-egnede komponenter og styringer fra Phoenix Contact gør det muligt at sende data direkte til Proficloud. Tilgængeligheden og adgangen til komponentdata står til rådighed for brugerne når som helst og hvor som helst.

Proficloud giver adgang til databaserede, fremtidsorienterede Smart Services, som f.eks. Device Management, State of Health eller andre interaktioner med komponenten. Derudover giver Smart Services øget transparens over måle-­ og komponentdata ved hjælp af avancerede analyseprocesser som f.eks. Machine Learning. Der garanteres en sikker og certificeret kommunikation imellem styringen, komponenten og Proficloud ved hjælp af TLS-kryptering.

Eksempel på dataanalyse i vand­ og spildevandssektoren

Fjerntilslutningsteknologi for decentrale spildevandspumpeværker  

Fjerntilslutningsteknologi for decentrale spildevandspumpeværker

Aktuelle driftsdata såsom højdeniveau, gennemstrømning eller energiforbrug for decentral infrastruktur analyseres i Proficloud og gøres sammenlignelige med andre informative parametre. Således kan f.eks. et spildevandspumpeanlæg drives effektivt og behovsorienteret.

Status- og driftsmeddelelser sendes til kontrolrummet via en internetforbindelse. Ud fra Proficloud kan yderligere vigtig information modtages til understøttelse af en optimal drift, såsom vejr­data fra overordnede anlæg. Derudover er det f.eks. muligt at samle drifts­data fra pumper til lifecycle- eller energimanagement, så de kan benyttes effektivt til proaktiv vedligeholdelse.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk