Fjernkontrol/fjernvedligeholdelse

Fjernkontrol/fjernvedligeholdelse

Oversigt over maskiner og anlæg

Få adgang til dine anlæg, hvor end du befinder dig i verden – med innovative løsningskoncepter fra Phoenix Contact.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

 • mGuard Secure Cloud
  mGuard Secure Cloud public

  Med mGuard Secure Cloud kan du hurtigt og effektivt gennemføre vedligeholdelses- og servicearbejde.

 • Mobiltelefoni
  Mobiltelefoni

  Via det globale mobiltelefoninet har du altid og alle steder fra adgang til dine maskiner og anlæg.

 • Offentligt telefonnet
  Offentligt telefonnet

  Nemt og hurtigt via det globalt tilgængelige telefonnet.

 • Private net
  Private net

  Forbind nemt og effektivt deltagere, der befinder sig langt væk, via eksisterende ledninger.

 • Radiosystemer
  Radiosystemer

  Med radiosystemer registrerer du nemt måledata og systeminformationer fra fjerntliggende eller svært tilgængelige områder og overfører dem til centrale punkter.

Industriel datakommunikation tilbyder talrige muligheder for at forbinde dine decentrale stationer sikkert med kontrolrummet. De forskellige overførselsveje giver mulighed for overførsel af store datamængder, også over store afstande.

Fjernadgang og kontinuerlig procesdataovervågning fører til vedligeholdelse, der kan planlægges, og omkostningsbesparelser. Find den rigtige overførselsvej til din applikation – Phoenix Contact har den rigtige løsning til enhver anvendelsessituation.

Udvælgelseshjælp – den passende løsning til din fjernkommunikation

Den passende løsning til din fjernkommunikation – Phoenix Contact

Den passende løsning til din fjernkommunikation – Phoenix Contact

Uanset om det er en uafhængig drevet pumpestation, svejserobot eller højlagerreol – så fås der en passende kommunikationsløsning til enhver anvendelse.

Sammenlign de forskellige teknologier ved hjælp af udvalgshjælpen og find på den måde en pålidelig fjernkontrol- og fjernvedligeholdelsesløsning i din applikation.

Fjernkontrol og fjernvedligholdelse – hvad er forskellen?

I den industrielle dataoverførsel skelnes der ved fjernkommunikation mellem fjernvedligeholdelse og fjernkontrol. Selvom der som regel anvendes identiske teknologier, vil egenskaberne for disse meget forskellige anvendelser blive beskrevet.

Fjernkontrol beskriver den sikre og kontinuerlige overførsel af procesdata til styrecentralen. Derved bliver overvågningen og reguleringen på udvendige stationer og understationer, der ligger langt fra hinanden, mulig. I modsætning til fjernvedligeholdelse kræves her overvejende en konstant forbindelse til en fjern station.

Ved en fjernvedligeholdelse er der tale om en midlertidig adgang til en maskine eller et anlæg. Denne globale, direkte adgang til kontrollere og Ethernet-netværk gør det muligt at gennemføre vedligeholdelses- og servicearbejde hurtigt og effektivt.

Proaktive, præcise og tidlige advarselsmeldinger pr. SMS eller e-mail giver mulighed for en hurtig fejlafhjælpning og minimerer dermed produktionsudfald.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk