Rækkeklemmer til den hurtige fortrådning

Rækkeklemmer til den hurtige fortrådning

Hurtig ledningstilslutning

Fra gennemgangsklemme til funktionsklemme – altid den perfekte klemme til dine opgaver.

Dine fordele

  • Hurtig og fleksibel montering og ibrugtagning takket være stikbare tilslutningsløsninger
  • Reducering af fortrådningstiden med op til 60 % takket være lyntilslutningsteknik
  • Fortrådning uden værktøj og op til 50 % færre indstikskræfter takket være Push-in teknologi
  • Besparelse af lageromkostninger takket være standardiseret tilbehør
  • Rækkeklemmer testet i henhold til EN 50155

Anvendelse

Skinnekøretøjer er underlagt regelmæssige vedligeholdelsesintervaller. Foruden at sikre driftssikkerheden er målet at få køretøjet tilbage i trafikken på kortest mulig tid.

Derfor skal komponenter, som ikke længere overholder de tekniske krav eller hvis lovede levetid overskrider det næste vedligeholdelsesinterval, udskiftes hurtigt.

Løsning

Ved udskiftning af elektriske komponenter udmærker især de stikbare rækkeklemmeløsninger sig. Ved hjælp af IDC-lyn- eller Push-in tilslutningsteknik opnås væsentlige fortrådningsfordele.

Stikbare klemmer til modulfortrådning

Stikbare tilslutningsløsninger COMBI  

Stikbare tilslutningsløsninger COMBI

Hvis komplette moduler i et tog udskiftes, er stikbare klemmer fra PHOENIX CONTACT et godt valg. Modulerne kan allerede forsynes med COMBI-stik ved præfabrikationen. Fortrådningen på stedet bliver dermed særdeles hurtig og fejlfri takket være stikkenes individuelle kodningsmuligheder.

COMBI-stikkene fås lige som rækkeklemmerne i tilslutningsteknikkerne skrue-, fjederkraft-, Push-in og lyntilslutning. Med mærkedataene op til 41 A og 1000 V findes der et stiksystem til signal- og effektfortrådning. Systemet lever op til maksimale vibrationskrav. Både klemmer og stik er konstrueret fingersikkert. Omfattende tilbehør fås fra låseanordning til skærmtilslutning.

Lyntilslutningsklemmer

Rækkeklemme med lyntilslutningsteknik  

Forkortelse af fortrådningstiden med lyntilslutningsklemmer

Lyntilslutningsteknikkens væsentlige kendetegn er den patenterede skærekontakt. Afisolering af lederen er ikke nødvendig. Sikker kontaktering og tilslutning af lederen sker i kun en arbejdsgang over den pladsbesparende vippearm ved hjælp af en skruetrækker.

Da lederne tilsluttes uden forbehandling, er tidsbesparelsen op til 60 % sammenlignet med andre tilslutningstyper. Rækkeklemmerne med lyntilslutningsteknik er også særdeles velegnede til opgaver med meget lidt plads.

Push-in tilslutningsklemmer

Rækkeklemme med Push-in Technology  

Fortrådning uden brug af værktøj med Push-in Technology

Fjederlet, direkte tilslutning er fordelen ved Push-in tilslutningsteknikken. Indstikskræfter reduceret med op til 50 % og fortrådning uden brug af værktøj gør betjeningen nemmere for vedligeholdelsespersonalet og sparer også vedligeholdelsestid.

Men Push-in tilslutningen imponerer ikke kun ved installationen. Ved udskiftning af komponenter kræves der heller ikke noget specialværktøj. Med den integrerede trykknap løsnes tilsluttede ledere hurtigt og nemt.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk