Strømforsyning til opvarmning af sporskifter

Sikker energiforsyning

Sikker energiforsyning

Strømforsyning til sikkerhedstekniske systemer.

Dine fordele

  • Hurtig udløsning af standard-automatsikringer takket være Selective Fuse Breaking Technology (SFB)
  • Undgåelse af fejl takket være præventiv funktionsovervågning
  • Pålidelig start af vanskelige belastninger ved hjælp af statisk effektreserve POWER BOOST
  • Bredt anvendelsesområde takket være stort temperaturområde fra -40 °C til +70 °C
  • Testet i henhold til EN 50155

Anvendelse

Redundant opbygning af forsyningen med QUINT POWER  

Redundant opbygning af forsyningen med QUINT POWER

Sporskifter er udsat for ekstreme vejrforhold. Sporskifter forsynes med opvarmning af sporskifter for også at kunne garantere funktionaliteten om vinteren. Både sporskiftestyringen og opvarmningen af sporskifter skal forsynes pålideligt med 24 V jævnspænding. Det sker med en redundant forsyningsopbygning.

Paralleltkoblede 24 V-netdele skal forsynes fra to net for at maksimere driftssikkerheden. Til banen fås 230 V med 16,7 Hz, som transformatoren genererer fra 15 kV-køreledningsspændingen. Derudover bruges 230 V med 50 Hz fra energiforsyningsvirksomheden.

Løsning

Strømforsyninger fra typerækken QUINT POWER  

Strømforsyninger fra typerækken QUINT POWER

PHOENIX CONTACT har strømforsyninger med apparatserien QUINT POWER, som egner sig til anvendelse inden for signalteknik. Fire moduler med 5 til 20 A mærkeudgangsstrøm overholder jernbanedirektivet EN 50155 og egner sig til applikationer i skinnekøretøjer.

Komponenter, som anvendes inden for signalteknik, skal foruden vibrations- og choksikkerhed også modstå miljøpåvirkninger. Hvad enten komponenterne udsættes for ekstrem varme eller kulde, fugtig eller tør luft: Vi har produkter til anvendelse inden for signalteknik, som overholder de høje krav, og som er kendetegnet ved kvalitet, pålidelighed og robusthed.

Pålidelig drift fra 16,7 Hz indgangsfrekvens

Netdelene egner sig til drift med 16,7 Hz ved indgangen. Over en transformator bruges spændingen fra køreledningen. Alle strømforsyninger kan kobles parallelt for at øge effekten eller opbygge redundante systemer.

QUINT POWER-strømforsyninger er meget robuste. Alle moduler certificeret i henhold til EN 50155 har et stort temperaturområde fra -40 °C til +70 °C. Selective Fuse Breaking Technology (SFB) leverer op til seksdobbelt mærkestrøm i 12 ms, så standard-automatsikringer udløses hurtigt. Fejlbehæftede strømveje frakobles selektivt, fejlen lokaliseres, og vigtige anlægsdele forbliver i drift.

Præventiv funktionsovervågning

En omfattende diagnose fra udgangsspænding og -strøm sikrer en omfattende diagnose. Denne præventive funktionsovervågning viser kritiske driftstilstande og meddeler dem til kontrolleren, før der opstår fejl.

QUINT POWER med beskyttelseslakering

Strømforsyninger inden for jernbaneindustri  

Strømforsyninger opfylder højeste krav

Printkortenes beskyttelseslakering garanterer en pålidelig drift af strømforsyningen selv ved ekstreme omgivelsesbetingelser som støv, korrosive gasser eller 100 procent luftfugtighed.

QUINT POWER-modulerne beskytter pålideligt mod svigt ved hjælp af:

  • Korrosionsbetingede krybestrømme, som især opstår i omgivelser med mere end 60 procent luftfugtighed
  • Elektrokemisk migration, hvorved der dannes en fugtighedsfilm på printkortet, som angriber ledere og loddematerialer

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk