Lysledere til kommunikationsnetværk

Lysledere til kommunikationsnetværk

Store rækkevidder, maksimal støjsikkerhed

Lyslederteknologi – perfekt til en støjsikker forbindelse og overvindelse af store afstande.

Dine fordele

  • Højeste støjsikkerhed selv under ekstreme elektromagnetiske påvirkninger takket være optisk overførsel
  • Maksimale overførselsafstande ved samtidig højeste datahastighed ved hjælp af lyslederteknologi
  • Automatisk tværforbindelse over bæreskinne-konnektorerne muliggør modulær stationsopbygning

Anvendelse

Nord-syd-fjerntogsforbindelsen fra Berlin fører over Berlins hovedbanegård og Potsdamer Platz til banegården Südkreuz. Et kommunikationsnetværk til middelspændingsforsyningen forbinder 17 understationer langs jernbanestrækningen.

Løsning

Kommunikationsnetværket til middelspændingsforsyningen er oprettet på basis af lysledere. Fordelene ved lyslederteknikken er potentialadskillelse og immunitet over for EMC-forstyrrelser, især i 10 kV-koblingsanlæggenes omgivelser. I hver station sørger flere middelspændingskoblingsanlæg for den elektriske forsyning. Understationerne befinder sig umiddelbart i nærheden af banegårdene og strategiske steder langs nord-syd-forbindelsen.

Lyslederteknikken fra PHOENIX CONTACT bruges til sammenkobling af understationerne med det overordnede styringssystem og kommunikationen mellem den lokale styring og beskyttelses- og styringsenhederne i middelspændingsfelterne.

Modularitet og permanent statusmelding

Lysledersystemet PSI-MOS betager med sin modularitet og bearbejdningen af den optiske modtagelseseffekt. Lyslederstrækningernes komplicerede indmåling er ikke nødvendig.

Den direkte visning af modtagelseseffekten over søjlen i fire trin på komponenterne gør det også muligt for ikke uddannet personale at langtidsvurdere lyslederstrækningen kvalitativt uden dyrt udstyr.

Støjsikker datakommunikation over store afstande

PSI-MOS LWL-konverter  

PSI-MOS-moduler viser signalkvaliteten direkte

Lyslederkonverterne PSI-MOS egner sig isæt til anlæg, hvor der kræves store overførselsafstande og en høj EMC-støjsikkerhed. Den modulære opbysning gør det muligt at realisere individuelle kommunikations-hubs. Vilkårlige topologier som linjer, stjerner og redundante ringe er dermed mulige.

Alle overførselsmedier kan nemt kombineres i PROFIBUS-hubben. Bæreskinne-konnektorer forbinder komponenterne med hinanden. På den måde realiseres en egnet blanding af kobber, lysleder, radio og SHDSL hurtigt og nemt.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk