Teknologier

Teknologier, der begejstrer

Teknologier, der begejstrer

Lad dig overbevise af vores innovative teknologiske løsninger.

Grundlaget for vores innovative produkter og løsninger er vores teknologier. Få et overblik over fordelene ved vores teknologier.

PROFINET

PROFINET  

Forener IT- og automatiseringsfunktioner

PROFINET-teknologien er en effektiv og kompatibel basisarkitektur. Funktionelle udvidelser opfylder kravene fra diverse forskellige brancher og løsninger.

IT-funktioner supplerer de automatiseringstekniske funktioner – på den måde kan PROFINET-komponenter og –netværk integreres optimalt i IT-landskaber.

Hybrid-motorstarter-teknologi

Hybrid-motorstarter CONTACTRON  

Smart kobling af motorer

Kobling, reversering og beskyttelse af motorer med hybrid-motorstarter-teknologi - enkelt kompakt og elektronisk sikkert!

Eksplosionsbeskyttelse – teori og praksis

Brochure eksplosionsbeskyttelse  

Grundlag for eksplosionsbeskyttelse

Ikke kun i klassiske anlæg i den kemiske og petrokemiske industri konfronteres projektledere, planlæggere og driftsledere med emnet eksplosionsbeskyttelse. Også på de ved første øjekast harmløse områder, som f.eks. levnedsmiddelindustrien, eksisterer der et betydeligt farepotentiale.

Denne brochure vil behandle emnet risici i eksplosionsfarlige områder og give råd og vejledning til det daglige arbejde.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk