Effektiv fieldfortrådning med junction boxes

Effektiv fieldfortrådning med junction boxes

Skalerbart installationskoncept

En maksimal grad af oppetid pga. af modularitet.

Dine fordele

  • Reduceret pladsbehov, lavere vægt og færre omkostninger til fieldfortrådningen
  • Forøgelse af reserverne til anlægsudvidelser med det samme pladsbehov
  • Enkel og sikker bestillingsproces pga. entydigt bestillingsnummer
  • Global godkendelsespakke og tilgængelighed
  • Projektspecifik planlægnings- og placeringssupport
  • Kun en kontaktperson til videreførende koncepter

Anvendelse

Fieldkomponent-tilslutningskasser i et kemisk anlæg  

Fieldkomponent-tilslutningskasser i et kemisk anlæg

I procestekniske anlæg er konventionelle analoge og binære signaler stadigvæk de mest benyttede signalformer. Afhængigt af anlægget indsamles fra nogle hundrede op til flere tusind signaler i periferien og forbindes via enkelte lederpar til den centrale ledetekniks I/O-kort. Denne signaloverførsel er den letteste at betjene og diagnosticere. Den optager dog, også pga. den klassiske parallelfortrådning, den meste plads i fieldhuset.

De enkelte sensorledninger samles i fieldtilslutningskasser, såkaldte junction boxes, og trækkes via mangepolede stamkabler (trunks) til det centrale koblingsrum. Anlægsplanlæggere og -operatører står over for stadig nye udfordringer, når det gælder fieldfortrådning i industriparker, for at spare plads og dermed penge. Det samme gælder for planlæggere og operatører inden for modulære anlæg eller offshore-platforme og den såkaldte FPSO-Vessles.

Hertil kommer kravet om, at arrangere anlægsdelene således, at der kan spares vægt, og alligevel bibeholde tilstrækkeligt med pladsreserver for senere anlægsudvidelser.

Løsning

Ud over et særdeles omfattende produktsortiment i rækkeklemmer kan Phoenix Contact nu også tilbyde et program af rustfri stålkasser til alle procestekniske applikationer - et program, der er særligt udviklet til eksplosionsfarlige områder.

CLIPLINE complete  

Reduceret bredde sparer plads

Rækkeklemmer til høj pakningstæthed under meget trange pladsforhold

Med rækkeklemmeprogrammet CLIPLINE complete ser vi tilbage på mere end 90 års erfaring. Til fieldfortrådning inden for procesteknik står ud over den velkendte skruetilslutningsteknik en nyskabelse klar: Push-in-teknologien.

Med disse rækkeklemmer får du en overskuelig og pladsbesparende fortrådning på meget lidt plads. Fejlindstikning undgås, og der opnås f.eks. med typerækken PT 1,5 /S… med en delingsbredde på 3,5 mm endnu en tilslutningsevne på 1,5 mm² – det giver plads på bæreskinnen og gør det muligt at reducere husene.

Rustfri stålkasse med nyt flangekoncept  

Rustfri stålkasse med nyt flangekoncept

Rustfri stålkasse med det særlige "touch"

De nye rustfri stålkasser udmærker sig, ud over den globale godkendelsespakke, frem for alt ved det vidtfavnende temperaturområde på +140° C til -55° C. Du kan vælge mellem forskellige kassetyper og -størrelser (fra 100 x 100 x 80 mm til 1000 x 1000 x 300 mm) samt diverse udførelser (0 til 4 flanger, endeplade, låge).

Med det nye flangekoncept til kasserne opnås en vægtreduktion på mindst 10% i forhold til traditionelle kasser, uden at stabiliteten påvirkes.

Færdigmonterede og tilslutningsklare junction boxes  

Alt i én-løsningen sparer op til 30% plads

Færdigmonterede og tilslutningsklare junction boxes

Efter ønske får du af os færdigt bestykkede rustfri stålkasser som komplette løsninger. Kasserne indeholder vores rækkeklemmer svarende til jeres krav. Denne kombination reducerer størrelsen med ca. 30% sammenlignet med traditionelle fieldtilslutningskasser. Det sparer vægt, reducerer pladsbehov og omkostninger for hele fieldfortrådningen. Du skal bare beslutte dig for pladsbesparelse (offshore) eller ekstra reserve til anlægsudvidelser (f.eks. kemiske anlæg).

Vi udarbejder gerne sammen med dig det optimale fieldfortrådningskoncept og leverer efter ønske alt som én samlet pakke (Single- og Multi-Vendor), over hele verden, til tiden og individuelt til dit projekt – kontakt os blot.

Vores produkter

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11