Effektiv modernisering af det naturgasfyrede kraftværk Layyah

I & C Energo: Førende ingeniørvirksomhed i Tjekkiet

I & C Energo a. s., grundlagt i 1993, er et datterselskab til den tjekkiske energivirksomhed CEZ a. s.

Denne førende ingeniørvirksomhed og underleverandør tilbyder sine ydelser over hele verden.

Særligt inden for måle- og kontrolsystemer, informationssystemer til industrien og elektriske systemer er I & C Energo aktiv. Herunder hører også support ved systemintegration og konstruktion.

Applikationseksempel

I samarbejde med Emerson Process Management, s. r. o. modtager I & C Energo 2007 ordren på at modernisere styringssystemet til to produktionsenheder i det gasfyrede kraftværk Layyah.

Kraftværket Layyah er – som de fleste anlæg i Golfstaterne – et kombineret elektricitets- og havvandsafsaltnings-kraftværk (Co-generation power desalting plants – CPDP).

Driftsherre er SeWa (Sharjah Electricity and Water Authority).

Løsning

Rækkeklemmer fra Phoenix Contact  

Rækkeklemmer fra Phoenix Contact

Til modernisering af styringssystemet anvendes rækkeklemmerne UT og URTK fra Phoenix Contact. Med planlægningsprogrammet CLIP PROJECT projekteres moderniseringen.

PLC-relæer kobler – på basis af deres egen bredde – signaler mellem 24 V-styringsniveauet og 110 V-anlægsperiferien som aktuator- og sensorversioner.

Strømforsyningen QUINT POWER stabiliserer spændingen i den sekundære strømkreds – med aktiv funktionsovervågning ved LED-statusvisning.

Facit

Phoenix Contact er medlem af Alliance Supplier-programmet fra Emerson Process Management.

Denne akkreditering og den kendsgerning, at projekter allerede tidligere er blevet realiseret med succes med komponenter fra Phoenix Contact, førte til samarbejdet mellem I & C Energo, SEWA og Phoenix Contact i Layyah-projektet.

Brugen af Phoenix Contact-produkter, f.eks. strømforsyningerne QUINT POWER, har gjort det muligt at modernisere de eksisterende styreskabe – uden øgede pladskrav og deraf følgende meromkostninger.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk