Upstream

Upstream

Teknik til krævende miljøer

Få gavn af robuste overvågnings- og kommunikationsløsninger.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Udvindingssteder
    Udvindingssteder

    Phoenix Contact tilbyder robuste overvågnings- og kommunikationsløsninger fra udvindingsstedet til pipeline og videre til lagring i lokale tanke.

  • Målesteder og lokale tanke
    Målesteder og lokale tanke

    På vejen fra udvindingsstedet til videreforarbejdning eller til lagringstanke gælder det om hele tiden at overvåge kvaliteten og gennemstrømningen af det transporterede materiale samt at kontrollere for lækager.

Fra udvindingssted til pipeline og videre til lagring i lokale tanke er der efterspørgsel efter robuste overvågnings- og kommunikationsløsninger vedr. Upstream. De typiske regioner for udvindingsstederne er præget af store forskelle i temperaturer og ofte af mangel på infrastruktur.

Signaler optages delvis fra ex-zoner og skal overføres pålideligt over hundredvis af kilometer. Her tilbyder Phoenix Contact mange løsninger i kraft af sit brede produktprogram og sit branchekendskab. Grundlaget for dette er de robuste komponenter til det udvidede temperaturområde, netværksteknik til forskellige overførselsveje eller I/O-systemer til alle gængse sensorsignaler.

Oversigt: Upstream

Oversigt: Upstream

Phoenix Contact tilbyder overvågnings- og kommunikationsløsninger fra udvindingsstedet til pipeline og videre til lagring i lokale tanke.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk