Offshore

Offshore

Certificeret til maritime anvendelser

Stol på de gennemtestede og pålidelige løsninger til anvendelse på boreplatforme eller skibe.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Boreplatforme
    Boreplatforme

    Vores løsninger til boreplatforme forener maritime krav og behov til Ex-området.

  • FPSO og platformsleverandører
    FPSO og platformsleverandører

    Ved den omkostningstunge transport af olie med FPSO'er kan effektiv automatisering være en afgørende konkurrencemæssig fordel.

På skibe brugt i olie- og gasindustrien og i offshore-installationer som FPSO'er (Floating Production Storage and Offloading Unit) samt på bore- og produktionsplatforme er de maritime certificeringer ikke til at komme udenom. Absolut udfaldssikkerhed er også vigtig, for de dyre skibe skal være i drift hele tiden, så olie- og gasforsyningen ikke afbrydes.

Livsbevarende systemer på skibe, de såkaldte Essential Services, såsom drift og brandbeskyttelse, er redundante for at garantere en sikker funktion døgnet rundt. Der findes gennemtestede og pålidelige løsninger fra Phoenix Contact til næsten alle automatiseringsopgaver på offshore-området.

Oversigt: Offshore

Oversigt: Offshore

I Phoenix Contact-løsningerne til skibe og boreplatforme er der fokus på de marine certificeringer og en høj grad af udfaldssikkerhed.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk