Downstream

Downstream

Tilgængelighed som højeste prioritet

Innovative totalløsninger sørger for fejlfri drift af anlægget.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Raffinaderier
    Raffinaderier

    Anlæggets rådighedstid er en nøglefaktor, når det drejer sig om at integrere fieldbus-systemer til automatisering i processtyresystemer.

  • Netværk i procesteknikken
    Netværk i procesteknikken

    I procestekniske anlæg afhænger resultatet af en kontinuerligt styret proces.

Når olie eller gas skal bruges til deraf afledte produkter, skal der iværksættes komplekse processer. Processer, i hvilke der hurtigt forekommer op til 10.000 signaler, som skal rangeres intelligent.

Meget forskellige signaltyper, også fra eksplosionsfarlige områder, registreres og stilles til rådighed for processtyresystemet. Det primære fokus er på absolut tilgængelighed af raffinaderiet. Derfor er store dele af det elektriske udstyr opbygget redundant.

Phoenix Contact tilbyder innovative løsninger til nedstrømsområdet, helt fra Termination Carriers og effektiv rangering af signalerne til redundante kontrollersystemer, der sikrer fejlsikre applikationer i raffinaderiet.

Oversigt: Downstream

Oversigt: Downstream

Phoenix Contact tilbyder innovative løsninger til nedstrømsområdet, helt fra Termination Carriers til redundante kontrollersystemer.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk