Maritim 4.0

Containerskib i havnen

Fremtidssikker, digital og effektiv

Pålidelig automatisering af skibe i alle faser.

Autonome skibe bliver en realitet henover de kommende år, og emnerne Industrie 4.0 og digitalisering under dække af "Maritim 4.0" spiller en stadig større rolle.
Digitalisering af skibet i alle dets faser kræver nye teknologier og løsninger, som imødekommer fremtidens krav om en mere effektiv og digital drift af skibe. Det er vigtigt også at eftermontere og digitalisere eksisterende skibe.

Dyk ned i en verden af fremtidssikrede maritime løsninger fra Phoenix Contact.

Løsninger til cloud-baseret flådestyring

Cloud-baseret flådestyring  

Cloud-baseret flådestyring

Phoenix Contact udbyder allerede i dag løsninger med partnervirksomheden M.A.C. System Solutions laver udviklingsarbejde til fordel for øget effektivitet og digitalisering af skibe. På denne måde opfylder vi skibsoperatørernes krav om at anvende de indsamlede data og oplysninger på skibet på en meningsfuld måde og dermed reducere energieffektivitet såvel som brændstofforbrug og dermed emissioner.

Løsninger til smart ship engineering med Modular Type Packaging

Modular Type Packaging  

Smart ship engineering med Modular Type Packaging

Også inden for skibsbygning kræves der fra værfterne og underleverandørerne fremover mere fleksibel og smart engineering. Sammen med VDMA og førende leverandører inden for skibsindustrien er Phoenix Contact med i en arbejdsgruppe, der arbejder på en standardiseringsproces til integrering af Modular Type Packaging-modeller i skibsindustrien.

Module Type Packaging (forkortes MTP) beskriver standardiseringen af kommunikationen mellem delsystemer på skibet og på kontrolniveau for at reducere kompleksiteten for alle, der er involverede i den skibsbygningsrelaterede værdikæde. På mange steder kan den gennemførte mekaniske modularisering også overføres til automationssystemet. Således får brugere inden for forsyningskæden af skibsbygning glæde af hastighedsfordele inden for engineering og kvalitetsmæssige forbedringer ved integreringen af delsystemer.

PLCnext Technology-app'en "NMEA Data Collector" fås nu i PLCnext Store

PLCnext Store  

PLCnext Store

Implementér skibsspecifikke NMEA 0183-dataprotokoller uden engineering og programmeringsarbejde med PLCnext Technology-app'en "NMEA Data Collector".

Phoenix Contact tilbyder en digital innovation i PLCnext Store med "NMEA Data Collector"-app'en, der kan gøre såvel skibsbygning som skibsfart mere intelligent, digital og effektiv.

Her kan du på enkel vis imødekomme kravene til dataprotokollering og lette installationen af dit skibssystem. Spar tid og penge ved implementering af skibsspecifikke NMEA 0183-dataprotokoller uden engineering eller programmeringsarbejde.

NMEA Data Collector fra Phoenix Contact er specielt udviklet til den maritime industri. Tilslut dine egne systemer til rejsedataregistreringen for at sikre de nødvendige systemdata.

App'en samler signaler fra NMEA-kompatible systemer og bearbejder dem som NMEA 0183 til Voyage Data Recorder. Den er designet som en modulær løsning. Sammensæt det antal og de typer signaler (digitale eller analoge), som du skal bruge til din specifikke anvendelse.

Du skal blot integrere NMEA 0183 i dit system, og downloade NMEA Data Collector nu.

Dine fordele

  • Hurtig idriftsættelse takket være intelligent webvisualisering
  • Enkel parametrering, intet behov for engineering eller programmering
  • Individuel integrering af vilkårlige digitale og analoge signaler
  • Automatisk bearbejdning af dine anlægsdata med NMEA 0183-protokollen
  • Skræddersyet løsning til den maritime industri

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk