FPSO og platformsleverandører

FPSO og platformsleverandører

Pålidelig teknik om bord

Sammen med Phoenix Contact realiseres automatiseringsløsninger både over og under dæk.

Ved den omkostningstunge transport af olie med FPSO'er kan effektiv automatisering være en afgørende konkurrencemæssig fordel. Tendensen går i retning af fjernvedligeholdelse af skibsanlæg og mindre teknisk personale selv ved tiltagende størrelse af skibene. Samtidig er maritime certifikater og protokoller som SAE J1939, NMEA 2000, NMEA 0183, GL eller ABS vigtige.

Hardware skal kunne modstå barske betingelser og overholde specifikke funktioner, f.eks. 100 % lysdæmpning af skærme. Phoenix Contact er her din erfarne partner mht. pålidelige automatiseringsløsninger over og under dæk.

Dine fordele

  • Effektiv og udfaldssikker Heave Compensation takket være redundante kontrollerløsninger
  • Mere sikkerhed om bord med trådløs integration af gasdetektorer
  • Fleksible løsninger vedrørende betjening og overvågning takket være IPC'er, HMI'er og visualiseringsløsninger til skibsbygning

Løsninger til Heave Compensation

Stempler til Heave Compensation  

Automatiseringsløsninger til Heave Compensation

Med en automatiseringsløsning på grundlag af en applikativ systemredundans kan du sørge for, at Heave Compensation hele tiden sørger for korrekt position af skibet. Det er eksempelvis nødvendigt, når Dynamic Positioning ikke mere slår til pga. høj sø.

Med Security Routerne mGuard og VPN-teknologi er den adgangssikrede kommunikation i netværket sikret.

Gasdetektion

Styreskab med Axioline-kontrolteknologi  

Redundant systemopbygning for sikker alarmering

Særligt i olie- og gasindustrien er forskellige gasser en fare for menneske og maskine. Med en løsning fra Phoenix Contact tilsluttes gasdetektoren trådløst til kommunikationssystemet.

Takket være redundant opbygning er der garanteret øjeblikkelig alarmering og modforanstaltninger i nødstilfælde. Afhængigt af krav kan denne løsning også realiseres med SIL.

Redundante strømforsyninger

Styreskab med redundant strømforsyning  

Fuldstændig redundant hjælpespændingsforsyning

Hvis der optræder korte afbrydelser af energiforsyningen i anlægsdele eller også ved enkelte komponenter, kan disse medføre lange og dermed dyre produktionsudfald på grund af ret lange start- og stoptider.

Phoenix Contact kan tilbyde universelt redundante hjælpespændingsforsyninger fra nettet til alle forbrugere.

Redundant alarmering og overvågning

Anlæg som skibets fremdriftssystem, energiproduktion, ror eller brandalarmanlæg hører til Essential Services ombord. Hvis de falder ud, kan det betyde fare for besætning og skib.

For at kunne få information om kritiske situationer rettidigt installeres der redundant alarmering og overvågning på grundlag af robust kontroller- og netværksteknik. Ud over Essential Services informerer systemet også om generelle tilstande som niveau af ballastvand eller i brændstoftank samt drikkevandsforsyning.

Topologi: Redundant alarmering og overvågning  

Redundanskoncept til skibe

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk