Maskinrum

Maskinrum

Få fart på

Med redundante systemer sørges for en tilgængelig og effektiv drift af motorer og anlæg.

Til en gnidningsløs skibsdrift kræves en pålidelig styring af maskinrummet. Med redundante systemer på PROFINET-basis sørger Phoenix Contact for en sikker og meget tilgængelig drift af motorer og anlæg. Softwaren PC Worx kan nemt programmeres iht. IEC 61131 og giver de registrerede værdier fra kontrolleren pålideligt videre til kontrolrummet.

Dine fordele

  • Enkel tilslutning takket være mange producentuafhængige kommunikationsprotokoller
  • I/O-punkternes udvidelsesmulighed uden kablingsforbrug
  • Decentrale koncepter til mindre kablingsforbrug takket være nære I/O-punkter ved sensoren

Maskinstyring med SAE J1939

Maskinrum i ubåd  

Pålidelig styring af motorer og anlæg

Til et gnidningsløst forløb i maskinrummet kræves en pålidelig styring. Det realiseres med vores løsninger til automation af motorer og anlæg.

Takket være åbne grænseflader forbliver tilslutningen til maskinerne fleksibel. Med den CAN-baserede kommunikationsprotokol J1939 fås til hver en tid overblik over komplekse processer i maskinrummet.

GPS-kommunikation iht. NMEA 2000

Løsninger til navigation  

Enkel integration af navigationsdata

Takket være GPS-kommunikation iht. NMEA 2000 kan navigationsdataene fra ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) nemt integreres i automatiseringssystemet, uden at der kræves flere gateways.

NMEA-0183-dataregistrering

Webinterface NMEA-konverter   

Webløsning til dataoverførsel iht. NMEA 0183

Voyage Data Recorder (også VDR) indsamler vigtige data fra sensorerne om bord på skibe. Disse data er afgørende til vurdering af skibsulykker, så kun robuste og testede komponenter anvendes.

Phoenix Contact har den egnede løsning til dataregistrering iht. NMEA 0183.

Tilslutning af skibsdataskrivere iht. NMEA 0183

NMEA 0183 er en defineret standard til kommunikation mellem navigationsenheder på skibe. Vigtige skibsdataskrivere (også VDR eller Blackbox) har en NMEA-0183-indgang, som ikke er kompatibel med de fleste standardsensorer.

Med specielle funktionsmoduler fra Phoenix Contact registreres sensorernes signaler over kontrolteknologi, skaleres og ledes videre til Blackbos ved hjælp af NMEA-0183-protokol. Ibrugtagningen sker nemt via webparametrering uden stort programmeringsforbrug. En kommunikation mellem skibsdataskriver og sensorer kan installeres omkostningsoptimeret, da antallet af Inline-Input-terminaler kan tilpasses optimalt til applikationen.

Topologi: Tilslutning af skibsdataskrivere iht. NMEA 0183  

Standardiseret kommunikation med skibsdataskrivere over NMEA 0183

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk