Hurtige og fleksible løsningskoncepter til digitale trykkemaskiner

Oversigt

Keramikprinter inkjet fra Cretaprint  

Keramikprinter inkjet fra Cretaprint

Cretaprint blev grundlagt i 1997 med det formål at udvikle maskiner til den keramiske industri til udsmykning ved hjælp af flexografi. De gode resultater, der fulgte af denne ide, har givet virksomheden en betydelig vækst.

I 2011 etablerede Cretaprint sig med introduktionen af betydelige nyskabelser i branchen som en af de førende på verdensmarkedet inden for digital keramisk udsmykning. Et eksempel på virksomhedens innovationskraft er Double Tile Printing. Dette er en trykproces, hvor to forskellige formater og originaler kan trykkes samtidigt.

Applikation og løsning

Rækkeklemmer og PLC-relæ med Push-in tilslutningsteknik  

Push-in tilslutningsteknik til digitale trykkemaskiner

Ved konstruktionen af de nye maskiner spiller et moderat pladsbehov og modularitet en central rolle. Derfor gør Cretaprint brug af Push-in teknologien fra Phoenix Contact. Denne tilslutningsteknik reducerer montagetiden for komponenterne og sparer tillige plads i styreskabet.

Men Cretaprint anvender også andre produkter og teknologier fra Phoenix Contact. Eksempelvis netadaptere, industri- og halvlederrelæer, tilslutninger til fieldbusser, kabelindføringssystemet CES samt CONTRACTON hybrid-motorstarteren.

Også disse produkter kan tilsluttes nemt og hurtigt og reducerer dermed montage- og fortrådningstiderne betydeligt. Den kompakte konstruktion gør produkterne særligt pladsbesparende.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11
Referrer: