Løsninger til IEC 61850

Løsninger til IEC 61850

IEC 61850 med system

Enkel og robust automatisering af fordelingsanlæg.

En sikker og bæredygtig energiforsyning stiller virksomheden over for nye udfordringer. Energibehovet vil vokse overproportionalt op til 2030. Stigende energiudgifter, ressourceknaphed og CO2-udledninger er globale faktorer.

Det kræver nye energikoncepter og systemdispositioner at imødekomme de krav, der følger heraf. Som mangeårig partner i energiforsyningssektoren kan Phoenix Contact tilbyde et bredt spektrum af effektive produkter, udviklet specielt til disse opgaver.

Dine fordele

  • Pålidelig, fejlfri dataoverførsel over store afstande takket være lyslederteknologi
  • Omfattende investeringssikkerhed takket være kompatible produkter i henhold til IEC 61850 og IEEE-netværksstandarderne
  • Enkel realisering af netværk med høje rådighedstider: Ingen forsinkelser eller tab af pakker ved udfald af netværkskomponenter med PRP-redundansmodulet
  • Fleksibel online-adgang til I/O-systemet og tidsbesparelse ved idriftsættelsen, takket være enkel parametrering over web-grænseflade

IEC 61850 – Standardiseret kommunikation til fremtidssikker automatisering i fordelingsanlæg

Standardiseret kommunikation til energianlæg: IEC 61850  

Standardiseret kommunikation til energianlæg: IEC 61850

Med standarden IEC 61850, der er udarbejdet af International Electrotechnical Commission, er kommunikationen og engineering-processen for fordelingsanlæg blevet standardiseret på verdensplan.

Dermed er brugere ikke længere afhængige af en producent og udvalget af grænseflader reduceres betydeligt. Ved brug af Ethernet-teknologien som basis for IEC 61850-kommunikationen kan du også reducere mekaniske dele, såsom stik og tilslutningsbøsninger.

Konfiguration af Intelligent Electrical Device (IED) kræver kun tre handlingsskridt:

  1. Sammenføring mellem IED Capability Description (.icd) og System Specification Description (.ssd).
  2. Indlæsning af den genererede Substation Configuration Description (.scd) på IED.
  3. Link af I/O'erne via web-grænseflade.

Særdeles enkel kommunikation i fordelingsanlæg

Axioline F forenkler I/O-kommunikationen i energianlæg

Axioline F: Hurtig, robust, enkel

De moduler i Axioline F-familien, der er udviklet specielt til brug i fordelingsanlæg, har en hurtig databehandling og en robust mekanik.

Kommuniker via de intelligente indkoblinger over MMS- eller den hurtige GOOSE-protokol. I/O-modulerne med en mærkespænding op til 220 V DC kan benyttes til at tilslutte signaler fra den primære teknik direkte.

I/O-modulernes modularitet gør, at en Intelligent Electrical Device (IED) kan realiseres særdeles enkelt, fleksibelt og helt perfekt.

Netværksteknik til fordelingsanlægget

Industrial Ethernet-switches til IEC 61850-3/IEEE 1613  

Industrial Ethernet-switches til IEC 61850-3/IEEE 1613

Specielt udviklede switches til brug i datanetværk med IEC 61850-protokol øger kommunikationens sammenhængsevne og ensartethed.

PRP-redundansmodulerne giver mulighed for parallel netværksredundans uden omkoblingstid i tilfælde af fejl og sørger for, at dit netværk har en høj rådighedstid.

Mediekonvertere forbinder stationsteknikken med primærteknikkens lysleder- IEC 61850-netværk.

Kabler og stik til datakommunikation i fordelingsanlæg

Kabler og stik  

Kabler og stik

En sikker dataoverførsel er basis for et fordelingsanlægs drift. Netop i tilfælde af fejl, når det handler om hurtighed, kan kraftige elektriske og magnetiske felter forstyrre kommunikationen.

Det er derfor vigtigt, at der anvendes passende kabler, ledninger, stik og tilslutningsbøsninger i alle områder. Vores sortiment omfatter lysledere og kobberledere til samtlige områder af et fordelingsanlæg, det være sig inden for lav-, mellem- eller højspænding.

Stik og tilslutningsbøsninger i forskellige udførelser og kapslingsklasser sørger for en sikker forbindelse. Professionelt værktøj understøtter monteringsarbejdet.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Axioline F - IEC 61850

Konfiguration af en MMS-kommunikation


Axioline F - IEC 61850

Konfiguration af en GOOSE-kommunikation


Parallel netværksredundans med PRP-redundansmodulet

Funktionsprincip for PRP-redundansmekanismen

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk