Overførsel og distribution

Høj oppetid

Høj oppetid

Minimer dine nets udfaldstider i forbindelse med vedligeholdelse eller driftsforstyrrelse: Vi har den passende løsning til dig.

En maksimal grad af systemoppetid er grundlaget for dine transmissions- og distributionsnet. Du ønsker at drive dine net endnu mere sikkert og økonomisk? Phoenix Contact kan tilbyde pålidelige produktløsninger med varig effekt.

Sikker drift af energinet

Sikre transmissions- og distributionsnet uden driftsforstyrrelser  

Sikre transport- og distributionsnet uden driftsforstyrrelser

For en sikker drift af transmissions- og distributionsnet uden driftsforstyrrelser er tilbagevendende kontroller af beskyttelsessystemerne af stor vigtighed. Dette gælder såvel for områderne inden for den almindelige energidistribution som for industri, baneteknik og skibsbygning.

Under kontrolprocessen simuleres typiske driftstilstande og fejl, hvorefter de logiske reaktioner og koblingsprocesser vurderes.

Med rækkeklemmerne CLIPLINE complete og måleværdikonverter-skilleklemmerne fra ME-typerækken tilbyder Phoenix Contact løsninger til enhver anvendelsessituation.

For at du kan være på den sikre side har vi udviklet produkter, der er særligt tilpasset netdriftens krav.

Den traditionelle anvendelse af førsteklasses materialer er en garanti for vores komponenters pålidelighed på lang sigt.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk