Maskin- og anlægskonstruktion

Maskin- og anlægskonstruktion

Globalt sikker kommunikation

Innovative produkter og tjenesteydelser, som passer til dine krav til maskinkonstruktion.

Opgave: Fjernvedligeholdelse

Fra planlægning over levering og ibrugtagning til after-sales-support: En omfattende service i løbet af en maskines samlede levetid er blevet en ufravigelig bestanddel inden for maskin- og anlægskonstruktion.

Optimering af maskiners og produktionsanlægs levetid og produktivitet ved hjælp af fjerndiagnose og fjernvedligeholdelse spiller en stadig vigtigere rolle og giver yderligere omsætningspotentiale. Hvis dette skal realiseres, kræves sikre fjernforbindelser til maskiner og anlæg efter et ensartet og entydigt koncept, som på brugersiden finder bred accept.

Vores løsning: en sikker forbindelse

Sikker fjernvedligeholdelse  

Sikker fjernvedligeholdelse inden for maskinkonstruktion

Med mGuard-teknologien har Phoenix Contact en løsning til sikker fjernvedligeholdelse over internettet eller mobiltelefoni, som kan integreres transparent i anlæg og maskiner uden softwareinstallation.

De velkendte mGuard Appliances kan uden besvær anvendes i alle omgivelser uafhængigt af styresystemer og kræver ingen konfigurationsændringer i anlægget eller det omgivende netværk. Maksimal sikkerhed garanteres med en kombination af firewall- og VPN-teknologier (Virtual Private Networks), som er integreret i alle mGuard-enheder.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk