Industri og kritisk infrastruktur

Industri og kritisk infrastruktur

Sikker og effektiv

Security-produkter og -løsninger til en pålidelig drift.

Opgave: et udfaldssikkert anlæg

IT-standarderne Ethernet og TCP/IP erobrer nu også den industrielle sammenkobling med høje vækstrater. Samtidigt vokser bevidstheden om sammenkoblede styrings- og automatiseringssystemers sårbarheder og sikkerhedsrisici.

Gængse office-løsninger egner sig dog ikke til industriel netværkssikkerhed, for i modsætning til klassisk IT gælder anlæggenes oppetid her som beskyttelsesmål af højeste prioritet. Andre elementer er datakommunikationens integritet og fortrolighed. Den forarbejdende industri og brugere af kritiske infrastrukturer er derfor afhængige af beskyttede lokale industrielle netværk og sikre fjernforbindelser over IP-net såsom internettet.

Vores løsning: omfattende sikkerhedskoncepter

mGuard inden for procesteknik  

Security-koncept til procekteknik

Phoenix Contact har derfor sikkerhedskoncepter, som regulerer adgang, forhindrer uønsket datatrafik og vanskeliggør aflytning af data.

Løsningssortimentet strækker sig fra enkle mekaniske aflåsninger til Ethernet-kabler over switches med management-mulighed til netværkssegmentering og adgangskontrol helt hen til industrielle Security Appliances med firewall-funktioner samt en sikker og fortrolig kommunikation over krypterede Virtual Private Networks (VPNs).

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk