Bygningsinstallation

Stort program

Stort program

Se dig omkring: Her finder du nøjagtig det, som du har brug for til din bygningsinstallation.

Fra rækkeklemme til overspændingsbeskyttelse – vi har de passende apparater, komponenter og systemer til dig. Derudover har vi også det passende mærkningsmateriale og et stort udvalg af værktøj.

CLIPLINE complete – rækkeklemmesystemet

Tilslutningsteknik CLIPLINE complete

Med CLIPLINE complete fra PHOENIX CONTACT kan du frit vælge tilslutningsteknik.

Vælg mellem universel skruetilslutning, enkel Push-in teknologi, kompakt fjederkraft- eller hurtig QUICKON-tilslutning.

Uanset hvilken tilslutningsteknik der foretrækkes, kan alle tilslutningsteknikker med samme tilbehør kombineres frit med hinanden takket være den dobbelte funktionsskakt.

Derudover er brokoblings-, mærknings- og testtilbehøret standardiseret og reducerer logistik- og lageromkostninger.

TRABTECH – omfattende overspændingsbeskyttelse

Omfattende overspændingsbeskyttelse

Fra elforsyning af mange mindre installationer til periferiapparat, fra dataledning til fotovoltaik-anlæg – beskyt dine enheder og installationer med overspændingsbeskyttelse fra PHOENIX CONTACT.

En professionel beskyttelse af strømforsyningen er opbygget i flere trin. Kun på den måde kan en overspændings enorme energimængder begrænses til en spænding, som enheden kan tåle.

Bemærk derudover: Data- og kommunikationsledninger transporterer muligvis ødelæggende overspændinger til installationen.

Beskyttelseskreds
Forestil dig en kreds omkring alle enheder, som skal beskyttes: Alle ledninger, som skæres af kredsen, skal forsynes med overspændingsbeskyttelse. Kun på den måde garanteres en omfattende beskyttelse af installationen.

MARKING system – mærkningssystemer

Mærkningssystemer

Der er et stort udvalg af mærkningsmateriale til en overskuelig installation. Vælg den passende klemmemærkning – i UniCard- eller UniSheet-formater og i rulle- og arkform.

Der findes mange varianter: Kabelmærkninger til at montere, trække, klipse eller klæbe på ledningen. Til en optimal og individuel mærkning af styreskabe fås forskellige apparatmærkninger.

Hos os finder du naturligvis også en passende printer og software til en individuel mærkning. Derudover har du også mulighed for at få samtlige mærkninger efter dit ønske ved hjælp af vores mærkningsservice.

TOOL fox – værktøj

Program af professionelt forarbejdningsværktøj

Vælg professionelle forarbejdningsværktøjer til det daglige arbejde fra et komplet program – til alle opgaver inden for elektroteknik.

De ergonomiske klippe-, afisolerings-, crimp-, skrueværktøjer overbeviser med optimal betjening og kvalitet: Specialhærdet værktøjsstål sikrer højeste standtider.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk