Automobilproduktion

Automobilproduktion

Sikker og fleksibel produktion

Til den komplette produktionsproces til fabriksinfrastruktur: Vi har sikre automatiseringsløsninger til den længste levetid.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

 • Presseværk
  Presseværk

  Anlæggets levetid som højeste prioritet - med løsninger fra Phoenix Contact overholdes dette krav.

 • Karosseribygning
  Karosseribygning

  Hos Phoenix Contact kan du finde netværksprodukter og kontrollere baseret på anerkendte IT-standarder til enkle engineering processer og hurtige produktforløb.

 • Lakering
  Lakering

  Automatiseringsteknik fra Phoenix Contact sørger for afbrydelsesfrie og højautomatiserede processer ved transport, behandling og lakering.

 • Komponentfremstilling
  Komponentfremstilling

  Phoenix Contact tilbyder decentrale automatiseringsløsninger, softwareprodukter og serviceydelser til effektiv anlægsdrift inden for aggregatefremstilling.

 • Slutmontage
  Slutmontage

  Automatiseringsløsninger fra Phoenix Contact understøtter den rigtige ergonomi ved manuelle installationer og sørger for præcise logistik- og montageprocesser.

 • Transportteknologi
  Transportteknologi

  Løsninger fra Phoenix Contact muliggør billig engineering af visualiseringen og selektiv betjening af logistiske processer.

 • Fabriksinfrastruktur
  Fabriksinfrastruktur

  Phoenix Contact understøtter koordinationen af ressourcer i bygninger og i produktionen med koncepter og produkter testet i praksis.

I hele produktionsprocessen efterspørges robuste, åbne og gennemgående automatiseringsløsninger. En sikker kommunikation, funktionel maskinsikkerhed, gennemgående diagnose samt en lang levetid og forarbejdningshastighed er særdeles vigtigt.

Som automobilindustriens mangeårige partner har Phoenix Contact gennemprøvede løsninger til de enkelte produktionsområder. En automatiseringsstandard baseret på en ensartet software og betjeningsarkitektur er ofte grundlaget. Grænseflader til planlægningsværktøjerne og en enkel oprettelse af visualiseringen reducerer engineerings-udgifterne væsentligt.

Oversigt: Automobilproduktion

Oversigt: Automobilproduktion

Koncepter til kontrolleren og den industrielle kommunikation inden for automobilproduktion

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk