Transportteknologi

Transportteknologi

På rette tid og sted

Vores koncepter af trådløs kommunikation understøtter den pålidelige transport af materialer.

Ved hele automobilproduktionen skal de rigtige materialer være tilgængelige til de rigtige fremstillingsprocesser på det rigtige tidspunkt. Netop på grund af variantmangfoldigheden stilles høje krav til tilgængeligheden og informationsbehandlingen i de bevægelige systemer.

Løsninger fra Phoenix Contact muliggør billig engineering af visualiseringen og selektiv betjening af logistiske processer. Vores koncepter af trådløs kommunikation understøtter den pålidelige transport af materialer.

Dine fordele

  • Billig engineering med en selektivt arbejdende visualiseringsassistent
  • Slid- og tabsfri kobling af drev
  • Besparelse af installationsudgifter takket være pålideligt testet Wireless-teknologi

Sikker kobling af drev

Hybrid-motorstarter CONTACTRON  

Sikker kobling og overvågning af drev med hybrid-motorstarteren CONTACTRON

Ikke hvert drev inden for transportteknologi kræver en frekvensomformer. Ved hjælp af hybrid-motorstarteren CONTACTRON fra Phoenix Contact kan drev kobles og overvåges slid- og tagsfrit.

Denne løsning til motorstyring muliggør en særdeles hurtig, enkel integration i fieldbussystemet. I tilfælde af nødstop frakobles effekten sikkert.

Trådløs kommunikation

Elhængebane til automobilindustrien  

Dataoverførsel uden kabler i en elhængebane

Inden for transportteknologi er den trådforbundne kommunikation ofte meget besværlig og vedligeholdelseskrævende. Phoenix Contact har Wireless­-løsninger, f.eks. til dataoverførsel i en elhængebane og overvindelse af vinkeltransportørs grænser.

Fordelt betjening

Betjeningspanel i automobilproduktionen  

Visualiseringsassistent Viswiz til store anlæg

Maskindirektivet muliggør kun betjening i synlige områder. Derfor er en automatisk genereret visualisering ved store anlæg en udfordring.

Til det har Phoenix Contact udviklet den selektive visualiseringsassistent Viswiz. Den passende visualisering er dermed på det rigtige sted.

Ensartet transportkoncept

Transportteknologien strækker sig gennem alle fremstillingsområder i køretøjsproduktionen. Til mange automatiseringsopgaver kan kommunikationen udføres trådløst: fra transportvogne over transportsystemer til elhængebaner.

Vores løsninger er baseret på omfattende erfaringer fra realiserede projekter. De omfatter derudover også sikker kobling af motorer og en betjening, der er tilpasset det synlige område.

Topologi: Transportkoncept

Phoenix Contact har et transportkoncept til alle fremstillingsområder inden for køretøjsproduktion

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk