Seminarer

Ekspertviden for din sikkerhed

Præsentation af Maskindirektivet  

Vi viser dig retsforskrifterne og rådgiver dig vedrørende implementeringen

Allerede ved købet, før idriftsættelsen, under driften og ved modernisering af et anlæg gælder der for brugere af maskiner meget forskellige retsforskrifter.

For at stille mere sikre maskiner til rådighed, skal kravene til drifts- og maskinsikkerheden overholdes.

Maskinsikkerhed for sikkerhedseksperter

I forbindelse med farebedømmelsen skal maskinsikkerheden vurderes. Her er den funktionelle sikkerhed et væsentligt aspekt. Dette seminar formidler på grundlag af de i Tyskland gældende forskrifter et omfattende overblik over de grundlæggende krav. Indholdet er et supplerende element ved kvalificering af sikkerhedseksperter.

Ved hjælp af universelle eksempler bliver de normative og tekniske sammenhænge anskueliggjort. Desuden bliver typiske, relevante problemstillinger for brugeren omkring sikker drift af maskiner besvaret.

Beskrivelse Sprog
Maskinsikkerhed for sikkerhedseksperter [PDF, 0,11 MB]
Dagsseminar
Engelsk

Maskin- og retssikkerhed

En advokat præsenterer kravene på grundlag af de i Tyskland gældende retsforskrifter i tre afsnit for maskinproducenter og maskinoperatører:

  • Ansvar
  • Indkøb
  • Adfærd i forbindelse med skader

Efter hvert afsnit beskrives den praktiske implementering af kravene af en safety-engineer. Du vil derefter være bekendt med kravene fra de gældende retsforskrifter og have fået information om den praktiske implementering.

Beskrivelse Sprog Stand
Maskin- og retssikkerhed [PDF, 0,12 MB]
Dagsseminar
Engelsk 12.10.2015

Sikker drift af maskiner

Dette seminar formilder på grundlag af den i Tyskland gældende driftssikkerhedsforordning et omfattende overblik over de grundlæggende krav til sikker drift af maskiner. Derudover beskrives ombygningsforanstaltninger på maskiner og sammenkædning af maskiner. Under bestemte forudsætninger bliver du som bruger af maskiner til producent og skal dermed opfylde krav, som en producent skal opfylde. Til dette beskrives de i Tyskland gældende kriterier for at kunne vurdere det pågældende sagsforhold. Du modtager informationer om, hvordan du eventuelt kan undgå producentrollen og de dermed forbundne forpligtelser.

Beskrivelse Sprog Stand
Sikker drift af maskiner [PDF, 0,11 MB]
Dagsseminar
Engelsk 12.10.2015

Grundlæggende maskinsikkerhed

Dette seminar giver dig et omfattende overblik over de grundlæggende krav til maskinsikkerhed til fremstilling og drift af maskiner i Tyskland. Du ved hvorfor sikkerhedsteknik er absolut nødvendig og udgør et væsentligt bidrag til forebyggelse af ulykker. Du er bekendt med metoder og processer til at opnå maskinsikkerheden. Du har et overblik over sikkerhedsstandarder, relevante tyske love, europæiske direktiver og forordninger til producenter og brugere af maskiner.

Beskrivelse Sprog Stand
Grundlæggende maskinsikkerhed [PDF, 0,11 MB]
Dagsseminar
Engelsk 12.10.2015

Bestil safety-seminar

Bestil dit individuelle safety-seminar nu. Vi taler gerne med dig om yderligere detaljer.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk