Rådgivning

Ekspertråd for din sikkerhed

Medarbejder fra Phoenix Contact rådgiver om sikkerhedsspørgsmål ved anvendelse af maskiner  

Vi rådgiver om sikkerhedsaspekter ved ændringer og sammenkædninger af maskiner

Hvis du som bruger gennemfører ændringer på din maskine kan det ske, at du derved bliver til producent. I dette tilfælde er du ansvarlig for den nye konformitet af maskinen med overholdelse af alle relevante direktiver i det indre marked.

Ligeledes bliver du under visse omstændigheder til producent af en samlet maskine med alle de tilhørende forpligtelser og ansvar, når du i eget regi sammenkæder eksisterende eller nye maskiner til ét produktionsanlæg.

Rådgivning ved ændringer

Ved rådgivningen om ændringer på maskiner beskriver vi de lovmæssige forhold i forbindelse med væsentlige ændringer på maskiner med de heraf resulterede konsekvenser. Det sker på grundlag af tyske og østrigske lovforskrifter. Vi uddyber de mulige beslutningskriterier til klassificering af de planlagte ændringer. Ud fra disse kan du fastslå, om ændringen er en væsentlig ændring. Derudover præsenterer vi dig for et skabelondokument og klassificering af alle relevante aspekter. Vi fortæller udførligt om indhold ud fra et eksempel med mindst en ændring. Det udfyldte skabelondokument kan du anvende som dokumentation for analyseresultatet.

Beskrivelse Sprog Stand
Rådgivning ved ændringer [PDF, 0,14 MB]
Er ændringen på maskinen en væsentlig ændring?
Engelsk 12.10.2015

Rådgivning ved sammenkædninger

Ved rådgivningen om sammenkædningen af maskiner præsenterer vi dig for de juridiske forhold vedrørende en samling af maskiner med de heraf resulterende konsekvenser. Det sker på grundlag af tyske og østrigske lovforskrifter. Vi uddyber de mulige beslutningskriterier, så det bliver muligt at afgøre om en planlagt sammenkædning af maskiner udgør en samlet enhed af maskiner. Derudover viser vi mulighederne for, hvordan man på baggrund af disse eventuelt kan undgå, at der bliver tale om en samlet enhed af maskiner.

Beskrivelse Sprog Stand
Rådgivning ved sammenkædninger [PDF, 0,14 MB]
Er en sammenkædning en samling af maskiner?
Engelsk 12.10.2015

Bestil rådgivning

Bestil din individuelle rådgivning her Vi taler gerne med dig om yderligere detaljer.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk