Analyse/inspektion

Ekspertvurdering af din sikkerhed

Medarbejder kontrollerer sikkerhedsfunktionerne på maskinen  

Vi undersøger sikkerheden af dine maskiner på stedet

I henhold til den tyske arbejdsbeskyttelseslov er maskinbrugere forpligtet til at træffe foranstaltninger vedrørende medarbejdernes sikkerhed og sundhed.

Derudover er den aktuelle tekniske stand iht. den i Tyskland gældende driftssikkerhedsforordning i forbindelse med den funktionelle sikkerhed en væsentlig bestanddel af de tilbagevendende kontroller.

For at hjælpe med at disse krav overholdes, vurderer vi gerne status quo hos kunden og giver anbefalinger til mulige optimeringer.

Maskinanalyse

I forbindelse med maskinanalysen foretager vi et skøn af den aktuelle sikkerhedsstatus af maskinparken hhv. maskinen i samarbejde med den sikkerhedsansvarlige på stedet. Dette sker på grundlag af de eksisterende data og tekniske bilag. Hermed påpeger vi foranstaltninger til overholdelse af de lovmæssige krav samt den aktuelle konformitetsstatus mht. 2006/42/EF.

Beskrivelse Sprog Stand
Grundlæggende maskinanalyse [PDF, 0,13 MB]
For maskinoperatører iht. arbejdsbeskyttelsesloven og driftssikkerhedsforordningen
Engelsk 12.10.2015

Maskininspektion

Ved maskininspektionen kontrollerer vi i samarbejde med det ansvarlige sikkerheds-, betjenings- og vedligeholdelsespersonale implementeringen af sikkerhedsfunktioner, det tekniske niveau for sikkerhedsindretningerne samt korrekt installation inklusive sikkerhedsafstande.

Beskrivelse Sprog Stand
Detaljeret maskininspektion [PDF, 0,18 MB]
For maskinbrugere iht. arbejdsbeskyttelsesloven og driftsikkerhedsforordningen
Engelsk 12.10.2015

Sammenkædningsanalyse

Ved sammenkædningsanalysen kontrollerer vi, om en eksisterende sammenkædning af maskiner i Tyskland og Østrig kan betragtes som en samlet enhed af maskiner i henhold til Maskindirektiv 2006/42/EG (MRL), artikel 2, fjerde led. For den retskonforme fremgangsmåde, vurderer og dokumenterer vi status quo. Vi påviser eventuelle krævede foranstaltninger som konsekvens heraf.

Beskrivelse Sprog Stand
Analyse til maskinbruger [PDF, 0,23 MB]
Er en sammenkædning en samling af maskiner?
Engelsk 12.10.2015

Bed om analyse/inspektion

Bestil din individuelle Maskindirektiv-analyse eller inspektion Vi taler gerne med dig om yderligere detaljer.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk