Rådgivning

Ekspertråd for din sikkerhed

Phoenix Contact-medarbejder rådgiver kunde omkring funktionel sikkerhed  

Vi rådgiver gerne om emnet funktionel sikkerhed

Vi deler gerne vores mangeårige erfaring inden for funktionel sikkerhed med dig.

Vi giver dig et grundlæggende indblik i de nødvendige foranstaltninger til funktionel sikkerhed sammen med en generel rådgivning.

For at løse dine specielle behov helt individuelt, retter vi os efter dine behov. På den måde får du en konkret guide til de næste trin og kan indlede de relevante foranstaltninger.

Safety-rådgivning

Vi rådgiver dig om sikkerhedslivscyklus på baggrund af et standardiseret emnekatalog. Dette dokument tager højde for alle krævede lovmæssige og normative aspekter inden for dit specifikke område. Emnekataloget er en vejledning, som du får i forbindelse med rådgivningen. Det er udformet således, at du kan lave dine personlige noter under samtalen. Efter rådgivningen får du aftaleprotokollen indeholdende andre emner.

Beskrivelse Sprog Stand
Funktionel sikkerhed [PDF, 0,19 MB]
Individuel rådgivning
Engelsk 12.10.2015

Steduafhængig safety-rådgivning

I forbindelse med vores serviceydelser tilbyder vi steduafhængig web-rådgivning for at hjælpe dig endnu hurtigere. I en web-konference rådgiver safety-eksperten om emner inden for processen til maskinsikkerhed: Dette kan ske lige fra sikkerhedslivscyklus til maskiner eller detaljeret om de enkelte faser fra risikovurderingen til valideringen. Emnet fastsættes på forhånd. Omkostningerne beregnes ud fra det faktiske tidsforbrug til rådgivningen. Der kan forekomme ekstra omkostninger i forbindelse med rejser.

Beskrivelse Sprog Stand
Funktionel sikkerhed [PDF, 0,17 MB]
Steduafhængig individuel rådgivning
Engelsk 12.10.2015

Bestil rådgivning

Bestil din individuelle rådgivning her Vi taler gerne med dig om yderligere detaljer.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk