Implementering

Eksperthjælp for din sikkerhed

Phoenix Contact medarbejder forklarer kunderne kravene i Maskindirektivet  

Vi hjælper dig med at implementere alle kravene til maskinsikkerhed.

For at du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer, hjælper vi dig intensivt med at implementere kravene til maskinsikkerheden.

Vi hjælper dig på stedet eller overtager komplette delopgaver, som vi udfører efter dine specifikationer.

Procesunderstøttelse på stedet

Vores eksperter understøtter dine sikkerhedskonstruktører med råd direkte hos dig. Med denne intensive moderation kobler vi os ind i udviklingen på ethvert tidspunkt i sikkerhedslivscyklussen. Vores moderation tager hensyn til alle nødvendige standardmæssige og retlige aspekter vedrørende dit specifikke emne. Her arbejder vi med standardiserede dokumentationsskabeloner. Til de respektive faser i sikkerhedslivscyklussen præsenterer vores eksperter håndteringen med dokumentationsskabeloner og uddyber det faglige indhold til det konkrete anvendelsestilfælde for dig. Du erfarer, hvilke emner, der skal behandles i hvilken rækkefølge. Dermed bliver dit udviklingsdokument til dokumentationsdokumentet.

Beskrivelse Sprog Stand
Safety Moderation [PDF, 0,12 MB]
Procesunderstøttelse på stedet
Engelsk 12.10.2015

Safety Engineering

Dine dokumenter og krav er vores arbejdsgrundlag – vi realiserer funktionel sikkerhed for dig. Overlad dine sikkerhedsapplikationer til vores eksperter og nyd godt af årelang erfaring og safety-knowhow.

Beskrivelse Sprog Stand
Safety Engineering [PDF, 0,13 MB]
Realiser den funktionelle sikkerhed
Engelsk 12.10.2015

Udarbejdelse af betjeningsvejledningen

Vi udarbejder betjeningsvejledninger til dine maskiner, der er i overensstemmelse med direktiverne 2006/42/EF, på basis af de informationer du har givet os. Til dette formål interviewer vi dig ud fra en tjekliste på stedet og spørger ind til de nødvendige faglige informationer. I henhold til Maskindirektivet skal der medfølge en betjeningsvejledning til alle maskiner. Betjeningsvejledningen er en vigtig bestanddel af konformitetsprocessen og en forudsætning for erhvervelse af CE-mærkningen. Som sidste foranstaltning til risikoreducering informeres brugeren bl.a. om restfarer og hvordan brugeren kan undgå hhv. håndtere disse.

Beskrivelse Sprog Stand
Udarbejdelse af betjeningsvejledningen [PDF, 0,15 MB]
Betjeningsvejledning, der opfylder direktivet, til CE-konformitet
Engelsk 12.10.2015

Bestil hjælp til implementeringen

Bestil din individuelle hjælp her. Vi taler gerne med dig om yderligere detaljer.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk