Product Security Incident Response Team

Product Security Incident Response Team

Forbedring af produktsikkerheden

Hvis der er problemer med sikkerhedsfunktioner i Phoenix Contact-produkter, kan du udveksle oplysninger om dette med os.

Phoenix Contact Product Security Incident Response Teamet (PSIRT) er det centrale team for firmaet Phoenix Contact inkl. datterselskaber, som reagerer på potentielle huller i sikkerheden, faktiske hændelser i cyberspace og andre cybersikkerhedsproblemer i forbindelse med produkter, løsninger og tjenester fra Phoenix Contact.

Teamet leder oplysning, undersøgelse og intern koordinering og offentliggør sikkerhedsforskrifter vedr. bekræftede problemer med sikkerheden, hvor der forefindes foranstaltninger til at afbøde eller afhjælpe disse.

På PSIRT-hjemmesiden kan du finde alle aktuelle og tidligere sikkerhedsforskrifter. Desuden har du mulighed for selv at være aktiv og melde problemer med sikkerhedsfunktionerne. Du kan også tilmelde dig PSIRT-nyhedsbrevet - så er du hele tiden opdateret.
 

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk