Til alle pressemeddelelser

OPC UA-server til PC Worx-baserede kontrollere

24.07.2015

Softwarepakken PC Worx UA SERVER  

Med PC Worx UA SERVER kan der via OPC UA opnås adgang til alle variabler fra PC Worx-kontrollere.

Med serveren PC Worx UA fra Phoenix Contact er der mulighed for at få adgang til alle variabler fra PC Worx-programmerbare kontrollere via den standardiserede kommunikationsprotokol OPC UA (Unified Architecture).

Serveren er beregnet til store mængder data: Den kan videregive data fra op til 200 kontrollere til et visualiserings- eller produktionsstyresystem. Kortlægningen af variablerne sker via det standardiserede PLCopen-profil. Til kommunikation bruger OPC UA-serveren den binære protokol, gennem hvilken den opnår høje hastigheder ved dataoverførslen. Et certifikatbaseret sikkerhedskoncept beskytter udstyret mod uberettiget adgang, manipulation og betjeningsfejl. Ud over autentificering af OPC UA-klienter via certifikater giver serveren også mulighed for at kunne kryptere kommunikationen mellem klient og server. Der har været stor fokus på opnåelse af detaljerede diagnoser. Med den medfølgende konfigurator kan brugeren på en nem måde projektere sikkerhedsindstillingerne og diagnosticere de aktuelle kommunikationsforbindelser til klienter og kontrollere.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk