Til alle pressemeddelelser

Optimal belysning af styreskabet med LED-teknologi

17.06.2015

PLD-styreskabslamper i 400- og 600-klassen  

Den integrerede optik sørger for en optimal belysning for styreskabet

De nye PLD-styreskabslamper fra Phoenix Contact sørger med LED-teknologi samt integreret optik for en lys og en for omgivelserne passende belysning af styreskabet ned til det allernederste område.

Lamperne installeres i en håndevending uden værktøj. Produktprogrammet omfatter ud over lednings- og montagetilbehøret to effektklasser. Lamperne i 600-klassen råder over et stort AC-indgangsspændingsområde og kan seriekobles. De kobles automatisk til og fra med en integreret bevægelsessensor. Via en landespecifik stikdåse kan eksterne komponenter endda køres ved spændingsløst tilkoblet styreskab. De mere kompakte lamper i 400-klassen forsynes med 24 V DC. Det, at man kan vælge mellem tre lampelængder, og at der er et drejeligt lysudsendelsesvindue muliggør optimal tilpasning til forskellige styreskabsbredder og indbygningsdybder for styreskabspladen. Lamperne kan også seriekobles og kan enten kobles til og fra manuelt fra integreret tast eller automatisk vha. forkoblet dørpositionskontakt.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk