Til alle pressemeddelelser

Løsning til overvågning og styring af store fotovoltaiske anlæg

04.08.2016

Koblingsudstyrskombination Array Control  

Array Control – til effektiv drift af store fotovoltaiske anlæg

Koblingsudstyrskombinationen Array Control fra Phoenix Contact understøtter anlægsoperatører og planlæggere i deres arbejde med effektiv parkstyring i store fotovoltaiske anlæg.

Et solcelleanlæg omfatter et stort antal generatortilslutningskasser, vekselrettere og ekstra overvågningskomponenter, såsom referencesensorer, vejrstationer eller energimåleapparater. For at kunne håndtere den fremkomne mængde af data, opdeles den fotovoltaiske park i enkeltsegmenter, de såkaldte arrays. Koblingsudstyrskombinationen optager målingsdata for Arrays efter en universel datamodel og fører dem videre til det centrale kontrolrum. Forprogrammerede funktionsblokke letter tilslutningen af de enkelte komponenter til Array Control. Ved en belastning af nettet styres vekselretteren til at reducere effekten. Derudover foretager løsningen talrige diagnosefunktioner, f.eks. ved fald i effektiviteten på en streng.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk