Til alle pressemeddelelser

Højeffektkontroller til vindmøller

19.10.2015

Axiocontrol AXC 3050  

Modulær high-end-kontroller til vindmøllers krævende omgivelser

Kontrolleren Axiocontrol AXC 3050 fra Phoenix Contact giver de optimale forudsætninger for anvendelse inden for området vindenergi.

Med den høje bearbejdningshastighed løses komplekse reguleringsopgaver pålideligt. Funktioner som hurtige tællere og event-tasks er integreret direkte i kontrolleren. De muliggør korte reaktionstider, uden at det er nødvendigt at anvende specielle I/O-moduler. Den robuste og EMV-sikre kasse er særlig egnet til anvendelse i vindmøller og fungerer endda i de krævende omgivelser i offshore-vindparker. For at opbygge lokale stationer f.eks. i navet eller gondolen kan modulerne i I/O-systemet Axioline F placeres som ønsket ved den modulære kontroller. Via de tre Ethernet-grænseflader kan AXC 3050 nemt tilsluttes til de eksisterende parknetværk og suppleres med flere decentrale I/O-moduler. Brugeren kan her vælge mellem kommunikationsprotokollerne PROFINET, TCP/IP, UDP eller Modbus/TCP, hvorved kontrolleren både fungerer som PROFINET-kontroller og -device. En USB-tilslutning sørger for en problemløs logging af data på flytbare medier og praktiske opdateringer af kontrollerprogrammet. Ved spændingsudfald gemmer Axiocontrol-PLC'en automatisk alle applikationens kontrollerdata på flash-kortet.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk