Til alle pressemeddelelser

Valueline-IPC vinder reddot design award

30.03.2015

Den nye generation af Valueline-industri-pc'er kombinerer perfekt funktionelt design og effektiv teknik. Det overbeviste også dommerpanelet for reddot design award.

Blandt næsten 5000 nominerede produkter fra 56 lande hører Valueline-IPC'en til den bedste i sin klasse. I 2015 blev den præmieret med den kendte reddot-designpris i kategorien Product Design. Industri-pc'er med touch-display, de såkaldte panel-pc'er, bliver i stadig stigende grad et centralt interaktionspunkt mellem menneske og maskine. Menneske-maskine-grænsefladen (Human Machine Interface eller HMI) forener alle betjenings- og overvågningsprocesser, for regulatorer, taster og skydere lægges ud på displayet. Samtidig varetager den effektive computer alle styrings- og visualiseringsopgaver i anlægget. Her er kombinationen af den nyeste computerteknik og brugervenligt design så meget desto vigtigere.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk