Til alle pressemeddelelser

Modulær softwareplatform PC Worx Engineer

19.12.2017

PC Worx Engineer  

PC Worx Engineer forener alle engineeringopgaver i en overflade

Med PC Worx Engineer tilvejebringer Phoenix Contact en gratis engineering-platform til alle opgaver, der har at gøre med konfiguration, programmering, diagnose og visualisering af automatiseringsapplikationer.

Den dybe integrering af de enkelte værk giver brugeren nogle afgørende fordele. Software-opbygningen understøtter med sin reducerede, overskuelige brugerflade en intuitiv user-guidning. Brugerfladen til PC Worx Engineer udmærker sig ved brugen af kontekstsensitive menuer og klare brugerflader med en fin struktur. Brugeren ser kun de funktioner og handlinger, som er relevante for den aktuelle opgave. Yderligere funktioner, såsom safety- eller visualiseringskomponenter, kan nemt integreres i softwaren i form af add-ins. Således genereres hurtigt en individuel version af PC Worx Engineer. Brugeren betaler kun for de funktions-add-ins, som han rent faktisk behøver til sin automatiseringsløsning.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk