Til alle pressemeddelelser

Effektive sikkerhedsrelæer i kun 6 mm modulbredde

06.04.2015

Højkompakte sikkerhedsrelæer i 6 og 12 mm modulbredde  

PSRmini giver op til 70 % pladsbesparelse ved fuld effekt

De nye sikkerhedsmoduler PSRmini fra Phoenix Contact er verdens smalleste sikkerhedsrelæer med samme ydelse som et stort sikkerhedsrelæ.

Koncentreret på 6 mm modulbredde giver de høj sikkerhed pga. de tvangsførte kontakter. Den kompakte konstruktion er mulig pga. den nyudviklede relæteknologi fra Phoenix Contact. Grundlaget er et smalt, effektivt basisrelæ, som udmærker sig gennem sit lave pladskrav, lavt energiforbrug og høj rådighed over systemet. Relæet yder ved en modulbredde på kun 6 mm energieffektivt den samme ydelse ved en tredjedel af den hidtidige konstruktionsvolumen. Det kan integreres direkte i komponenter som motorstartere. Basisrelæet med tvangsføring i henhold til EN 50205 består af en slutte- og en brydekontakt. Derfor kan det særligt for fint skalerede sikringskoncepter anvendes fra en frigivelseskontakt. Energiforbruget er reduceret med op til 20 % pga. det lave strømforbrug i det nye relæ. For at imødekomme den nødvendige produktionsnøjagtighed og vores høje kvalitetskrav fremstilles basisrelæet komplet med alle sine enkeltdele af Phoenix Contact. Sikkerhedsrelæet kobler belastninger på op til 6 A, er kompatibelt med mange signalgivere og kan anvendes mange steder pga. omfattende godkendelser.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk