Til alle pressemeddelelser

Valg af overspændingsbeskyttelse gjort helt enkel

03.07.2017

Konfigurator: Overspændingsbeskyttelse til MSR-teknik  

Den rigtige overspændingsbeskyttelse er kun to klik væk

Den nye konfigurator til overspændingsbeskyttelse til MSR-teknik fører dig med kun to klik til det produkt, der passer til din anvendelse.

Konfiguratoren opstod inden for rammerne af den nye produktfamilie TERMITRAB complete, som alene består af mere end 100 produktvarianter. Med TERMITRAB complete finder du det rigtige produkt, alt efter dine behov og din applikation. En udvælgelsesguide fører dig gennem MSR-teknikkens tolv mest almindelige grænseflader og hjælper dig med at træffe de rigtige valg. Med det første klik vælger du det signal, der skal beskyttes. Med det næste klik fastlægger du den ønskede konstruktion. Som resultat får du allerede nu en vist en anbefaling, der svarer til de valg, du har foretaget i det foregående. Hvis det skulle være nødvendigt med flere afgrænsninger, såsom valg af passende tilslutningsteknik, begrænses antallet af træffere yderligere ud fra det valgte. Hvis din grænseflade ikke fremgår af udvalget, finder du en passende overspændingsafleder via detailsøgningen. Hvis du vælger dine installations-, produkt- og applikationsegenskaber her, modtager du også her overspændingsbeskyttelsen til din anvendelse. Detailsøgningen indeholder ud over de smalle overspændingsafledere TERMITRAB complete også de intelligente beskyttelsesenheder PLUGTRAB PT-IQ. Også den passende overspændingsbeskyttelse til målehoveder finder du i detailsøgningen.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk