Til alle pressemeddelelser

PC Worx funktionsblokke til det trådløse system Radioline

11.04.2016

PC Worx funktionsblokke til det trådløse system Radioline  

Funktionsblokke muliggør direkte læsning af det trådløse systems parametre

Med de nye PC Worx-funktionsblokke er det muligt at læse tilstands- og diagnoseparametrene for det trådløse system Radioline direkte med en kontroller.

Hertil hører f.eks. signalstyrker og fejlstatus fra de enkelte trådløse stationer samt procesdataene fra de enkelte I/O-moduler. Overførslen af tilstandene direkte i styresystemet muliggør en hurtig og fleksibel reaktion for alle indgående parametre. Tilslutningen af I/O-data i udvidede anlæg udfordrer forsyningsvirksomheder og kommuner, når de skal overvinde store afstande med lave omkostninger. Eksempler herpå er pumpestationer, pipelines eller skiltebroer. Det trådløse system Radioline gør det muligt at forbinde op til 250 stationer uden kompliceret udlægning af kabler. I/O-dataene er derved enkle at integrere i en modbus-styring. Herved får den trådløse master en Modbus-adresse og tilkobles via den integrerede serielle grænseflade via Modbus/RTU. Således er det samlede trådløse netværk repræsenteret med kun en Modbus-Slave-adresse, og det er nemt at læse og skrive sensor/aktor-informationer. Pr. netværk kan op til 99 forskellige indgangsmoduler adresseres.

De nye funktionsblokke kan downloades på Radioline-artiklernes produktside under fanen "downloads".


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk