Til alle pressemeddelelser

Tomme huse og tilslutningsdåser af polyester

15.09.2016

Polyesterhuse  

Polyesterhuse til Ex- og Non-Ex indsatse

Programmet i husserien CLIPSAFE fra Phoenix Contact er blevet udvidet. Ud over husene i rustfrit stål kan du nu også få 35 robuste Ex-certificerede huse af polyester til anvendelse i procestekniske miljøer.

Disse tilbydes i fire konstruktioner og kan bestykkes individuelt med det omfattende program af Ex-godkendte rækkeklemmer fra Phoenix Contact. Spar plads med det ekstra fortrådningsniveau i husene. Med kapslingsklassen IP66 er der ikke noget, der står i vejen for din sikre anvendelse udenfor. Yderligere 46 standardhuse af polyester til industrielle miljøer og ikke eksplosionsfarlige områder afrunder programmet for polyesterhuse. De kan bestykkes individuelt med alle produkter fra Phoenix Contacts produktprogram. En webformular vil være en støtte for dig ved forespørgsler og til hurtig afvikling af ordrer. Her kan kravene til en individuelt bestykket kasse beskrives på utroligt nem vis. Softwaren CLIP PROJECT gør det muligt hurtigt og nemt at projektere fejlfrie klemrækker.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk