Til alle pressemeddelelser

Den smalleste type-2-overspændingsbeskyttelse i verden

19.10.2015

Overspændingsafledere VALVETRAB-SEC  

Ekstrem smalle, holdbare og effektive: de nye type-2-afledere med SEC teknologi

Den nye smalleste type-2-afleder i verden VALVETRAB SEC fra Phoenix Contact overbeviser takket være SEC teknologi med holdbarhed og effektivitet.

Den effektive adskillelsesanordning og den høje kortslutningsresistens op til 50 kA giver ved kun 12 mm pr. kanal beskyttelse af hver fordeling. Type-2-aflederen beskytter sikkert mod stærke spændingsudsving og høje lynsstrømsbelastninger. På grund af det lave beskyttelsesniveau belastes senere placerede komponenter mindre. Endnu en fordel er anvendelse uden yderligere forsikringer på op til 315 A for anlægshovedsikringen. Det sparer penge og plads i styreskabet. Grunddelen og stikket kan drejes 180° i forhold til hinanden. Det gør en tilslutning med kortere ledningslængder muligt, hvorved mærkningen forbliver synlig. Alle type-2-aflederes produktvarianter er stikbare og kan testet med testapparatet til overspændingsafledere CHECKMASTER 2.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk