Til alle pressemeddelelser

Effektive type 1-lynstrømsafledere med lang levetid

24.08.2015

Lynstrømsafleder FLASHTRAB-SEC-PLUS  

Lynstrømsafleder med SEC Technology til 5-ledernet

Type 1-lynstrømsaflederen FLASHTRAB SEC-PLUS fra Phoenix Contact, som har lang levetid og særligt høj effektivitet på grund af Safe Energy Control Technology, har nu fået tilføjet to produktvarianter.

Produktvarianten FLASHTRAB SEC-PLUS 440 er særligt egnet til specielle industrielle anvendelser med 440/690 V-net eller 400 V-strømforsyningssystemer. Produkterne overbeviser gennem høj chok- og vibrationsstyrke. Denne kompakte variant kan anvendes op til 400 A uden ekstra afledningsforsikring. Varianten FLASHTRAB SEC-PLUS 350 anvendes i området foran elmålere ved hovedforsyningen og i industrielle anvendelser. Store svingninger i spændingen og høje krav mht. lynstrøm er ikke noget problem for type 1-aflederen. Det gode beskyttelsesniveau og forsikringsfri anvendelse op til 315 A giver yderligere fordele. Begge produktvarianter er stikbare og kan testes med testapparat til overspændingsafledere Checkmaster 2. Som alle andre type 1-afledere i SEC-familien er også Flashtrab SEC-PLUS testet og certificeret som type 2-afleder. Beskyttelsesenhederne i produktfamilien SEC er nyudviklede og bygger på teknologien i Safe Energy Control Technology (SEC). Det anvendte gnistgab forhindrer på sikker vis enhver netfølgestrøm. Det betyder, at belastningen af den samlede installation reduceres til et minimum i tilfælde af lynnedslag.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk