Til alle pressemeddelelser

Koblingsrelæ til sikkerhedsorienteret indkobling

17.07.2015

Koblingsrelæ PSR-PC50  

Sikkerhedsorienteret indkobling i henhold til SIL 3

Den sikkerhedsorienterede indkobling er en anvendelse i henhold til bestemmelserne, som på det procestekniske område har fået en del større betydning inden for de senere år.

På denne baggrund tilbyder Phoenix Contact med PSR-PC50 et koblingsrelæ, der er specielt udviklet til dette område, og som kan anvendes i henhold til SIL 3. Koblingsrelæet er specielt afstemt til fejlsikre kontrollere inden for procesteknik. Og her opfyldes samtlige krav til anvendelse i applikationer op til SIL 3 i henhold til IEC 61508. Komponenten råder internt over seks kontakter, som både kobles parallelt og i serie. På den måde tages der hensyn til både den krævede sikkerhed og den nødvendige rådighedstid. En udfordring for planlæggere og projektledere opstår i forbindelse med den kontinuerlige diagnostik. For som regel ender en diagnose af kontrolleren ved det anvendte koblingsmodul. Det er tit ikke nok for mange brugere. Derfor giver line/load-overvågningen i relæet PSR-PC50 plads til en trådløs diagnose fra styring til aktuator. Der overvåges evt. ledningsbrud eller kortslutning på forsyningen af belastningsstrøm samt diagnoseforsyningsspænding. Hvis der opstår en fejl i den normale drift, kan den ved gængse sikre systemer meldes tilbage og via den eksisterende styringsledning ledes til den rigtige digitale udgang. På den måde bortfalder ekstra installationsarbejde og ekstra behov for digitale indgange til tilbagelæsning af aktuatoren.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk