Til alle pressemeddelelser

Pålidelig forsyningsregulering til fotovoltaiske anlæg

04.08.2016

Styreskab til forsyningsregulering  

Pålidelig forsyningsregulering med DNO Control

Med det nye styreskab DNO Control tilbyder Phoenix Contact en fleksibel platform af hardware- og softwarekomponenter, der er afstemt efter hinanden, og som regulerer energimængderne fra et solcelleanlæg ved nettilslutningspunktet.

Det kontrollerbaserede styreskab reducerer arbejdet med oprettelse af løsninger til forsyningsstyring betydeligt. Det giver en høj grad af fleksibilitet med hensyn til de grænseflader, der skal understøttes. Der er derfor ikke nødvendigt med ekstra kommunikationsgateways. Desuden kan styreskabet også regulere hybride decentrale kraftværker. Her kombineres forskellige energifrembringelsesteknologier, som f.eks. vind, solenergi og energilager, med hinanden. Den konstant voksende andel af decentral produktion af vedvarende energi har indflydelse på stabiliteten i distributionsnettene. Derfor kræver netoperatører i deres tekniske tilslutningsbetingelser, at anlæggets driftsleder stiller funktioner til forsyningsstyring til rådighed, i forhold til nettilslutningspunktet. Disse tilslutningsbetingelser omfatter netoperatørens fjernindstilling af virknings- og blindeffekten samt regulering af disse afhængig af netparametrene ved tilslutningsstedet. Disse krav kan Phoenix Contact overholde med firmaets DNO Control til pålidelig og fleksibel forsyningsregulering.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk