Til alle pressemeddelelser

Phoenix Contact har fået del i hollandsk Cybersecurity-virksomhed

15.11.2016

SecurityMatters-logo  

SecurityMatters-logo

Phoenix Contact Innovation Ventures GmbH har med virkning fra 21.9.2016 fået del i den hollandske virksomhed SecurityMatters B.V.

Virksomheden, der har til huse i Eindhoven, er en førende leverandør af Cybersecurity-løsninger til industrielle styringssystemer.

Siden lanceringen i 2013 har SecurityMatters solgt platformen til overvågning af netværk og anomalisøgning Silent Defense over hele verden. Anvendelsesområderne omfatter energiproduktion, -overførsel og -distribution, vandforsyning, infrastrukturløsninger, kemi, olie og gas samt industriel produktionsteknik.

"SecurityMatters tilbyder løsninger til området kritisk infrastruktur og Industrie 4.0. Særligt på det industrielle område er der et stort markedspotentiale, hvor der allerede i dag er behov for Cybersecurity-løsninger. Det, SecurityMatters tilbyder, passer perfekt til Phoenix Contacts ekspertise, særligt mht. Industrie 4.0", siger Marcus Böker, der er administrerende direktør for Phoenix Contact Innovation Ventures.

I konsortiet af investorer finder man ud over Phoenix Contact Innovation Ventures og Robert Bosch Venture Capital også KPN Ventures fra Holland og Emerald Technology Ventures fra Schweiz. Det schweiziske selskab var førende mht. deltagelsen fra de fire virksomheder. Phoenix Contact Innovation Ventures har en minoritetsandel af SecurityMatters.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk