Til alle pressemeddelelser

Situationsbestemt omkobling af firewall-regler

17.11.2015

FL MGUARD RS4000  

Security-router FL MGUARD fra Phoenix Contact

Den nye Conditional Firewall til Security routeren FL MGUARD fra Phoenix Contact gør det muligt at foretage situationsbestemt foruddefineret omkobling af regelsættet på en firewall.

Dermed er det pga. enkle, udløsende hændelser for første gang muligt at skifte mellem indstillingerne for forskellige driftstilstande på en firewall. Dette kommer i spil, når der skal tillades eller standses forskellige forbindelser i en produktion samt ved vedligeholdelse/fjernvedligeholdelse af et anlæg. Det kan f.eks. tænkes, at den samlede datatrafik til eller fra et overlappende netværk automatisk blokeres, hvis døren til styreskabet står åben. På den måde kan en servicetekniker på en enkel og effektiv måde være adskilt fra det overlappende netværk, så længe arbejdet ude på stedet finder sted. Desuden kan opdateringer af maskiner og anlæg udføres på det bedst egnede tidspunkt, f.eks. når det er tid til et regelmæssigt eftersyn. I sådanne tilfælde kan en autoriseret person få adgang til opdateringsserveren ved at omkoble firewall'en med en nøgle. Ændring af konfigurationen er ikke nødvendig, hvilket sparer tid og penge. Samtidig bliver sikkerhedsniveauet højere, fordi en spontan tilpasning af konfigurationen ofte fører til fejl. Conditional Firewall fås fra Firmware 8.1 til komponenter i 4000-effektklassen.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk