Til alle pressemeddelelser

Nye oktalrelæer til energianvendelser

17.06.2016

Oktalrelæer  

Stikbart oktalrelæ til spændinger op til 220 V DC

Produktprogrammet for industrirelæsystemer fra Phoenix Contact suppleres af nye oktalrelæer med en spolespænding på 220 V DC.

De stikbare enkeltrelæer er kompatible med relæsoklerne fra serien RIFLINE complete og PR. De egner sig til anvendelse inden for energisektoren. Relæerne har et defineret tilspændingsområde fra 0,6 til 0,8 x UN (UN = 220 V DC) og en robust konstruktion. Som kontaktmateriale anvendes sølv-nikkel, som ud over en høj erosionsmodstand har en lav forsvejsningstendens. På grund af den integrerede status-LED og den mekaniske koblingsstedvisning kan koblingstilstande til hver en tid registreres af brugeren. Den manuelle betjening muliggør derudover en gennemgangsmåling af anlægget fra den første ibrugtagning, så fortrådningsfejl identificeres. Afhængigt af krav fås de elektromekaniske oktalrelæer i forskellige udgaver med to- eller treskiftekontakter.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk