Til alle pressemeddelelser

Nye switches til højdisponible Ethernet/IP-netværk

15.08.2016

Managed Switches med Gigabit Combo Ports  

Managed Switches med Gigabit Combo Ports

De nye Managed Switches i produktfamilien FL SWITCH 7000 fra Phoenix Contact muliggør nu integrering af højdisponible Ethernet/IP-styringsceller med DLR-redundans i overlagrede Gigabit-strukturer.

Op til fire Combo Porte (SFP eller RJ45) med en datagennemgang på Gigabit-området sørger for høj fleksibilitet ved opbygning af anvendelser med kobber- og glasfiberforbindelser. Dermed kan man i en applikation på en fleksibel måde konvertere såvel de to forbindelser i DLR-ringen som den redundante tilkobling til overlagrede Layer 3-strukturer med op til fire glasfiberforbindelser. Takket være det store udvalg af SFP-glasfibermoduler er det her muligt at have Single- og Multimode-forbindelser med ledningslængder på op til 80 km. Disse switches er dermed egnede som grænseflade mellem produktionsnetværk og automatiseringscelle, eller når det frie valg af overførselsmedium er vigtigt. Understøttelse af protokollen RSTP og DLR sørger her for universel redundans i hele anlægget.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk