Til alle pressemeddelelser

Nem registrering af vejrdata

04.08.2016

Vejrstation  

Forinstalleret løsning til registrering af vejrdata

Phoenix Contact tilbyder en forinstalleret og testet løsning til vejrdataregistrering. Der kan tilsluttes op til flere gængse sensorer til vejrstationen via standardgrænseflader.

Sensorerne måler værdierne for vindhastighed, vindretning, temperatur, solbelysning, luftfugtighed og nedbør. Vejrdata kan f.eks. benyttes til at registrere et solcelleanlægs effektivitet og til at reagere omgående på afvigelser fra det forventede udbytte. Alle elektriske komponenter i stationen er beskyttet mod overspændinger. Konfiguration af de enkelte sensorer sker nemt pr. webgrænseflade. Derfor er det ikke nødvendigt med programmeringskundskaber for at sætte vejrstationen i drift. De indsamlede data overføres via egnede grænseflader til et centralt kontrolrum til overvågning og styring. Hvis der ikke er nogen dataforbindelse til SCADA-systemet, gemmes dataene en uge lokalt på kontrolleren.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk