Til alle pressemeddelelser

German Design Award 2019 for AC-ladekabler

30.11.2018

AC-ladekablet type 2 fra Phoenix Contact har vundet prisen German Design Award 2019 i kategorien  

"Et funktionelt vellykket design, der imponerer æstetisk med dets moderne designsprog og tofarveoptik".Sådan sagde juryen.

Den nye generation af AC-ladekablet type 2 fra Phoenix Contact er blevet præmieret med prisen German Design Award 2019 i kategorien "Special Mention".

Ved udviklingen af den nye produktfamilie sammen med diplomdesigneren Stephan Gahlow fra Hamburg var fokusset bevidst på et ergonomisk og attraktivt design samt på robuste højkvalitetsmaterialer. Målet var at opfylde de høje krav fra bilindustrien.

Det nominerede AC-ladekabel overbeviste juryen for German Design Award: "Det ergonomiske design sørger for et behageligt greb, hvilket forenkler håndteringen. Et funktionelt vellykket design, der imponerer æstetisk med dets moderne designsprog og tofarveoptik".Sådan lød begrundelsen fra juryen, som er sammensat af designeksperter fra erhvervslivet, undervisning og videnskab samt designindustrien.

Titlen "Special Mention" anerkender værker, hvis design har særlig succesfulde aspekter eller løsninger. Det er en pris, der hædrer virksomhedernes og designernes engagement.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk