Til alle pressemeddelelser

Intelligente Ethernet-extendere

24.01.2019

Ethernet-extendere med intelligent overspændingsbeskyttelse  

Ethernet-extendere med intelligent overspændingsbeskyttelse

TC-extendere fra Phoenix Contact forlænger ikke kun enkle punkt-til-punkt-Ethernet-strækninger via Plug & Play.

Ved brug af kun en managed enhed kan alle extender-strækninger og deltagere nemt fjernovervåges via IP. I tilfælde af uventede hændelser, såsom svækkelse af strækninger, er disse oplysninger tilgængelige via SNMP-trap (Simple Network Management Protocol) og kan således sendes som en advarsel til en eller flere frit valgbare netværksdeltagere. På messen SPS IPC Drives i Nürnberg kan denne anvendelse studeres nærmere på Phoenix Contacts hovedstand.

Derudover råder Managed Ethernet Extenders over en integreret, udskiftelig overspændingsbeskyttelse. Den her anvendte, intelligente PLUGTRAB PT-IQ-teknologi sørger ikke kun for den tilhørende beskyttelse. Status for overspændingsbeskyttelse kan til hver en tid aflæses på distancen, og i nødstilfælde også sendes som SNMP-advarsel. Enhederne informerer således selvstændigt om, hvilken overspændingsbeskyttelse der snart skal udskiftes, eller hvor en udskiftning er nødvendig med det samme.

Med automatisk topologi- og datahastighedsregistrering kan Extender-anvendelser let opgraderes til linje- og ringtopologier med op til 50 extendere, og udvidelsen kan ske under drift, fri for tilbagevirkende kraft og uden behov for konfiguration. Det er her ikke nødvendigt at bruge specielle ledninger. Til Ethernet-sammenkoblingen kan vilkårlige 2-lederkabler benyttes. Dette tillader overførselsrækkevidder ud over den tilsvarende standard på op til 20 km pr. Extender-segment.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Ethernet extender

I brug i Bad Pyrmonts kommunale kraftværker

Yderligere informationer